Žijeme!

02.08.2020 12:37

Oznamujeme všem našim příznivcům a čekatelům na štěňátko, že žijeme ale už nestačím každý týden dávat info...

Všechen čas trávíme na zahradě s prcky.

Vrh T má již očkování, tetování ačip hotové. To samé nás čeká příští týden s vrhem U a V.

Téčkům už nemusím mlít granulky ani namáčet, již plně papají celé granule, někteří si je nosí do pelíšku a v leže je baští. :-)

To samé mohu říct i u vrhu U... ale máme tu jednu nezbednici! Urticula má jeden něšvar, hrabe v misce a skoro všechno vysype ven a pak si nehne a jí zbytek granulek z misky. :-) :-) :-) pomalu odnaučuji...

Všem prckům postupně stříháme drápky, rostou jako z vody!

Nejmladším ještě melu granule a přidávám jednou za den ještě konzervu, nějak se pořád nechtějí rozežrat, spoléhají stále na svou mamku Perinku. Všechny feny stále kojí!

Museli jme dávat už do ohrádky pratelné podložky, začali nám je trhat. Látkové podložky jsou fajn, když nejste se štěnětem doma, zabrání se případnému vdechnutí kousku buničiny...Můžete je zakoupit na internetu je jich docela výběr, dají se prát i na 90 stupňů a jsou nepromokavé.

V sobotu nás navštívila profesionální fotografka VEVE Pavlíková! Moc se těšíme na profi fotky všech našich psů a hlavně štěňátek. Nové rodiny budou mít památku kterou si mohou stáhnout později na rajčeti.

Přikládám dvě videa. Bylo to první den, seznámení s přírodou za účasti celé smečky. Později tam štěňátka byla už sama. :-)

 

—————

Zpět