World Dog Show 2021

01.10.2021 20:24

Největší kynologická akce roku World Dog Show 2021 v Brně.

 

Ve středu se konala mezinárodní výstava psů "Brněnka" a druhý den Světová a tak jsme tam zkrátka nemohli chybět. Vyrazili jsme tedy do Brna s našimi pejsky a to s Orinkem, Chaimé a Raekou. Zůčastnil se také i náš odchov Raphael po oba dny a Seneca jen na Světovce.

Světová výstava se u nás v Čechách v Brně konala naposled před 30 lety a tak nejen proto, jsme na tuto akci vyrazili. Hlavně ale pro tu zkušennost neboť si myslíme, že se jen tak opakovat nebude. Viděli jsme mnoho krásných psů z různých koutů světa a užili si neopakovatelnou  atmosféru tak obrovské akce. Konkurence tam byla jako hrom! Za výsledky se tedy nemusíme vůbec stydět!

Obě výstavy byli skvěle připraveny, ale trošku nám dělalo starosti umístění výstavních kruhů právě na "světovce". To že bývají samostatné kruhy pro králičí a trpasličí plemena by zase až tak nevadilo, na to jsme si už zvykli, jenže posuzování obou našich plemen začínalo ve stejnou hodinu a to hned ráno v 9 hodin a kruhy nebyli u sebe... Pořád jsem si říkla jak to uděláme...Naštěstí posuzování v trpaslíkách trvalo o něco déle a tak mi mohl manžel počkat s Chaimé u kruhu než vystavím Raeku. Měli jsme tam také rychlou spojku, Kateřinku která doběhla pro manžela, že je již čas pro Orinka! Katka mi  stihla ještě vyměmit číslo a uložit psa do kočárku a já šla hned na řadu s Chaimé. Moc děkujeme!

V závěru dne jsem ještě Chaimince stihla vyřídit certifikát na nového Českého Grandšampiona! Získala ho již na výstavě DUO CACIB konaného v létě také v Brně. Brno nám prostě přeje!

Bohužel žádnou fotku jsme nestihli udělat a tak přikládám alespoň výstavní diplomy. Touto cestou chci moc poděkovat mé dceři Alence bez které bychom se nemohli zůčastit. Moc děkujeme za hlídání zbytku smečky a naše miminka!

A jak jsme dopadli?

 

MVP Brno 29.9.2021

Králičí:

Chaimé Charmayne of Elven Star třída šampionů V3/3

Raeka Alfa Samuel třída otevřená V1/3 CAC

Trpasličí:

Helevorn Hyarnentir of Elven Star třída pracovní V2/2 Res.CAC

Raphael Alfa Samuel třída pracovní V1/2 CAC, Res CACIB

Rozhodčí pro obě plemena Lenka Fairaislová

 

Světová výstava psů Brno 30.9.2021

Králičí:

Raeka Alfa Samuel třída otevřená V3/7

Chaimé Charmayne of Elven Star třída šampionů V/5

Rozhodčí Ing.Jan Bušta

Trpasličí:

Helevorn Hyarmenir of Elven Star V/7

Raphael Alfa Samuel VD/6

Seneca Alfa Samuel VD 4/7

Rozhodčí Rafal First

 

—————

Zpět