Vrhn N, O, P a R

16.04.2019 21:52

Čas neztavíme.

Už je to rok co na tento svět vykouknul vrh N 12.4.2018 a zítra 17.4..2018 to bude vrh O a neděli 21.4.2018 vrh P.

Tenkrát jsme měli tři vrhy najednou, vzpomínám na to, jak to bylo náročné a zárověň krásné, úžasné a zábavné.

Tolik štěstí nám tu běhalo v kuchyni a celé chalupě bylo jich dohromady 11, jedenáct statečných. :-)

Vrh N

Narnia, Nadeen a Nordan (Elza Alfa Samuel + Rezident Evil Santander) tři grácie tohoto vrhu se mají báječně, nemohla bych vybrat lepší majitele. Jedna však je vyjmečná.

Je to Nordanka se svu paničkou. Ty dvě se hledali až se našli. Podnikají spolu spoustu dobrodružství, jako například coursing kde se připravují na svůj prvnní závod. Daří se jim však ale i na výstavách v zahraničí a sice v Polsku. Zrovna minulý víkend si vyběhali známky nejvyšší a sice V1, CAJC a BOS !!!

Nordan Alfa Samuel

Nordan, Narnia a Nadeen

Vrh O

Našim klukům z vrhu O (Anelly Alfa Samuel + Helevorn Hyarmentir of Elven Star) to také letí, všichni se mají dobře a také tady z tohoto vrhu je jeden kluk Orfeus, hodně šikovný, nejen proto, že je strášně podobný svému otci Orinkovi ale i proto, že v zahraničí kde bydlí se chystá na svou druhou výstavu. Orinoko, Orlando a Ontario se mají taktéž báječně a s některými se vídám i na FBC.

z leva Orinoko, Orlando, Orfeus a Ontario

 

Vrh P

(Asteria Alfa Samuel + Kichville Vinno Veretti) také oslaví svoje první narozeniny a  zde není jeden adept výstavní ale rovnou dva, holčička naše Perinka (Princess Perla Alfa Samuel) a její bráška Perísek (Peregrin Alfa Samuel) který je rovněž velmi úspěšný na výstavách v Polsku. Další dva kluci Perrén alias Gimli a Perseus žijí v rodinách kde jim dělají jen samou rodost.

z leva Perinka, Perseus Peregrin a Perrén

Všem našim zmíněným přejeme jen to nejepší, hlavně zdravíčko, štěstíčko a dlouhá léta. Těm kteří se prezentují,  ještě přidám hodně úspěchů na poli výstavním ale i pracovím, neb i my se budeme letos připravovat na lovecké zkoušky....

 

Vrh R

(Chaimé Charmayne of Elve Star + Finarfin Silmaril of Elven Star)

A tady vlastně taky slavíme ...tihle taky rostou jako z vody! Dnes mají už 4 týden!

Do tabulky jsem připsala uktuální váhy, také jsme již po druhé odčervovali. Dnes jsem přidala i nová videa, fotky jsou přidané ještě z třetího týdne. Aktuální zatím nemám ale co nejdříve dodám! Začala jsem již přikrmovat a musím říct, že tihle štěníčci s tím nemají žádný problém a během pár dnů jsem je přesvědčila, že tohle papání je opravdu dobré. Krmíme granulemi First Mate ke kterým jsme se opět vrátili, neb jsme zjistili, že tyhle granule nám nejlépe sedí i pro štěňátka, jen je musíme drtit nejen proto, že jsou velké ale i tvrdé oproti jiným. Pro takové miminka je ale drtím na prach a pak zalévám převařenou horkou vodou aby vznikla kašička a ještě teplé je podávám, studené by je nesežrali.

Přikládám sem jednu fotku pod názvem "taková normální rodinná pohoda" :-)

 

 

—————

Zpět