Vrh G

29.09.2015 18:04

Naše paterčata.

Paterčátka z vrhu G po Afra Naše poupátko + Tna´nto Tapio Anamsunamon jsou skoro všichni již v nových domovech.

Mezi tím jsme ale stihli štěňátka 4x odčervit, očkovat a nechat načipovat do levé strany krku a dále ještě tetovat do obou oušek.

Zatím zůstává ještě chvilku doma malá Glory Days, pro tu si přijede paní z Prahy, dali jsme jí čas aby mohla nakoupit všechny potřebné věci pro nového člena rodiny, čeká na ni také její nový kamarád německý ovčák který již dozoruje venku na zahradě a parťák sedmitetý chlapec. Malá bude ale jako miláček doma.

První odešla naše milovaná holčička (moje nejmilejší) Georgia alias Fany která bydlí v Tuchoměřicích se svým malým lidským kamarádem. Budeme je vídat na výstavách a třeba časem udělají nějakou tu loveckou zkoušku.  Máme již zprávičky, že prý neche papat gralulky! Uvidíme kdo s koho! Kdo vyhraje bude pán! :-)

Jako druhý odešel do nového domova krásný kluk Gaymon alias Jack a už máme zprávičky, že cestu snášel velmi dobře až do dalekého Zlína a velmi dobře prospívá! Jen to chce čas aby se štěně naučilo dělat potřebu venku, zatím chodí hezky na podložku.

Třetí odešel Gondor který bydlí u pana myslivce ve Zbraslavi Praha. Pán s ním má velké plány, chtěl by udělat pár loveckých zkoušek a také ho mít po boku až spolu půjdou na nějaký ten hon či jen tak do lesa...

Čtvrté "miminko" jak řekl její nový páníček nás už také opustilo a bydlí se svou novou velkou rodinkou v Tuchořicích. Jedná se o naši největší holčičku Gillien McCan která bude co nejvíce v přírodě a na rybách.

Děkujeme za krásné dárečky a květiny a přejeme  ať vám naši odchovanci, naši milášci dělají jen samou radost a štěstí a zdraví přejeme i vám.

Přidala jsem poslední fotky tohoto vrhu G do rubriky odchovy - vrh G  a nebo  tady  a profilovky do fotek každého štěněte.

Všem našim příznivcům se moc omlouváme za zpožděné aktuality o našem dění, ale vzhledem k obrovskému náporu návštěv, (zájemci o štěňata) a rodinných oslav, pracovního vytížení a starostí s výcvikem psů a do toho ještě výstava až v Brně a zkoušky jsem opravdu nenašla ani minutu na to, abych vám mohla připravit všechny dostupné informace.

 

 

—————

Zpět