Vrh G

05.09.2015 21:44

Naše paterčata :-)

Našim štěňátkům je už 5 týdnů a tak máme za sebou další odčervení a začali jsme také dokrmovat, rozdrcené a namočené granule,kuřecí masíčko vařené a také masové konzervy. Arčínka stále kojí a vše po nich čistí a tak jsou s tím nemalé potíže. Již po několikáté jsme museli řešit její průjem a tím pádem i dietu, takže to bylo složitější než se zdá. Ale jak se říká "vše se zase v dobré obrátí" se stalo a už zase hezky baští a je tedy hladová to se musí nechat! 

Příští týden zajedeme k veterináři na očkování a čipování a další týden máme naplánováno také tetování.Tentokrát přišly tetovací čísla včas a za to jsme moc rádi!

Prcky už nevážíme jsou to pěkné kuličky a musím říct, že jim chutná! Už se mezi sebou začínají prát, vrtí ocásky a je s nimi sranda.

Přijeli se také podívat noví majitelé našich Géček ale stále máme volného jednoho pejska, pokud by jste měli zájem neváhejte mě kontaktovat.

Do jejich sekce - odchovy - vrh G - fotky a nebo  tady  jsem dala dnešní profilovky. Každého do jeho fotogalerie ale mají i společné foto. Pokusím se zítra ještě o nějaké to video ...

—————

Zpět