Veterina

24.11.2015 15:07

V pondělí jsme museli navštívit veterináře, očkování Chaimé a také s Arčínkou.

Arče se ošklivě zanítila anální žlázka, nikdy na to netrpěla až teprve po posledních pěti potomcích . :-( 

Musela absolvovat výplach žlázek, měla tam krev a dostala antibiotika. Musím ale říct, že po výplachu (byla vemi hodná a klidná, když byla na stole, což jsem se moc divila, ona je jinak strašnej plašan, ale asi pochopila že jí to pomůže) a injekci byla naprosto v pohodě.

Chaimé byla strášně hodná a klidná, veterinářka byla zkrátka unešená, nejen tím jak vypadá ale hlavně svou povahou. Ani jí očkování nijak nerozhodilo, klidně si seděla na stole a rozhlížela se. Takže vélká pochvala!!! Máme radost :-)

Smečka začala poměrně rychle reagovat na nového člena a v současné době si malá rošťanda pěkně omotala Elzu okolo prstu, jak se říká. Nejhezčí je ovšem ten fakt, že malá nechce spát sama v ohrádce v pelíšku ale se smečkou. Někteří jedinci jako je Orin, Anelly a Elza jsou doslova namačkáni v miniaturním pelíšku (vyměnili si to) a Chaimé si lebedí s ostatními ve velkém pelechu.Bohužel takovou fotku zatím nemám ale velmi podobnou ano, je to pelíšek Sáry v kuchyni, ta jediná má soukromí. :-) Přikládám pár fotek a nějaké dám do její galerie.

pelíšek Sáry

dovádění s Elzou

tady jsou již zjevně všichni dost utahaní a hřejí se u kamen....

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět