Velká aktuálka

12.06.2014 22:15
Klubová výstava jezevčíků  Kochánky - 8.6.2014  
 
Výstava v Kochánkách se opravdu báječně vyvedla. Sice bylo úmorné vedro, ale i tak se nám tam moc líbilo. Setkali jsme se tam s našimi kamarády, vychutnávali pohodu a perfektní organizaci této výstavy.
Naší Asterii v kruhu opět velice dobře předvedla paní Gina a v třídě pracovní si obě vyběhaly krásné ocenění s titulem V1 CAC s velmi pěkným posudkem (najdete ho v její sekci Asteria Alfa Samuel). Bohužel jsme museli narychlo odjet, a tak se Asterka už nezúčastnila soutěže o nejlepšího pracovního psa, ale i tak máme obrovskou radost z takového úspěchu!
Paní Gině a Janovi moc a moc děkujeme za perfektní předvedení a přípravu na výstavu !!!
 
 
Začátek pátého týdne vrhu E
 
Naše Éčka si vedou skvěle, maminka je stále po troškách kojí. Bohužel je neumí odmítnout, takže to musím stále korigovat. Je to dost vtipné, protože oni doslova visí na strunkách a fena stojí a drží, štěňata jsou už dost velká, takže by ji klidně mohli zalehnout. Já je v tomto momentu sundavám, ale jsou jako "JOJO"! Nelče vysvětluji jak by je měla vychovávat a "nestát jak solný sloup"!.... O výchovu štěňat se stará naše starostlivá Arčínka, babička tohoto vrhu a jde jí to náramně. (Je hodně znát, že je již zkušenou matkou).
Udělala jsem pár videí, které najdete v jejich sekci vrh E.
Také se hezky začínají ukazovat povahy pejsků. Efram je pohodář, který si nejvíc hraje s Elisabethkou a když je unavený, dojde si sám do pelíšku a chrní ať se děje co se děje. Elza je učiněný samorost, už snad od narození je samostatná kapitolka, vystačí si sama se sebou, ale je to také veliký průzkumník. Pokud jí sourozenci začnou dost otravovat a kousat, dá jim pěkně za uši! Elisabethka je ovšem velice vnímavá dračice, která neuniká před ničím a usne si klidně uprostřed pokoje! 
Také máme už za sebou dvakrát odčervovací kůru a za deset dní půjdeme na první očkování a potom  tetování. Je to neuvěřitelné, ale pak nastane loučení! 
 
 
Vrh C
4.6. byl našim odchovancům z vrhu C jeden rok!!!
Casablance, Celsince a Caspienovi přejeme hodně zdravíčka, štěstíčka, plno lumpáren a procházek přírodou, no zkrátka krásný život!!!

—————

Zpět