Velká aktuálka

09.02.2014 16:39

Máme mnoho novinek a tak začneme nejdřív tou nejstarší.Dále jsem přidala fotky do rubriky odchovy vrh D.

 

Návštěva, vrh C

Casablanca se svou rodinou nás navštívila minulou sobotu.Tahle psí slečna je celá mamka Asteria, krásná hlava, rovný hřbet, sametová srst, zatím ještě není v celkovém osrstění jelikož má teprve  devět měsíců.Povaha vyrovnaná, a je velmi mazlivá a poslouchá na slovo! Jen to žrádlo, to by sežrala na co by přišla, zkrátka tohle má také po mamce.
Přijela i se svou kámoškou Elizabetkou která vše pozorovala jen z po vzdálí. Každá je prý úplně jiná, což je dobře , velení převzala Elizka a tak Casablanca poslouchá nejen páníčky ale i svou parťačku, ovšem kdyby to bylo jinak mají prý z domečku kůlničku na dříví!!!
Haničko moc děkujeme za dárečky a přejeme hlavně zdravíčko a zkrátka vše nej s tou naší vaší princezničkou!

 Asteria a Casablanca


Praha s malým Dundeeskem.


Pátek byl pro nás trošku náročnější, udělali jsme si výlet a ráno v šest jsme vyrazili na autobus směr Praha.
Na to, že to byla jeho první daleká cesta se choval naprosto báječně, pravda, v autobuse trochu pofňukával, byla ještě tma a nikam neviděl, byl zavřený v cestovní tašce pro psi a to se mu nijak nezamlouvalo. Za to v metru se mu líbilo, pozoroval cestovní ruch, plno cizích lidí a každý na něj dělal ťu,ťu.ťu ňu, takže bylo veselo.V tramvaji už byl nesvůj , bylo to už dlouho co se neproběhl a když jsme dorazili do práce vyhrnulo se na něho deset kolegyň a to teda koukal! Nechal se ale od všech hezky pochovat a byl moc hodný, nebál se a dokonce usínal v klíně. Musím říct že tenhle prcek má výbornou povahu je klidný a vyrovnaný klidně bych s ním chodila na Canisterapii, někde jsem četla že i jezevčík tohle může dělat.
Tenhle pejsek se totiž nechal pochovat od několika seniorek a u jedné babičky usnul v posteli. Všichni byli moc nadšení a měli velkou radost.
Myslela jsem, že po tak náročném dni bude pes unavený ale chyba lávky! Řádil potom se ségrou jako černá ruka  ! Z této akce bohužel nemám žádnou fotku, foťák se mi už nikam nevešel. 

Loučení.

Ten den večer, nás opustila naše skokanka a parťačka Dianky , Deisynka která bydlí s rodinou v Praze v domečku se zahrádkou.
Již jsme dostali zprávičky že cesta byla super, malá vůbec neplakala a spinkala ,doma se jí moc na parketách nelíbilo, klouzalo to  a tak zůstala raději u babičky kde si stáhla z verpánku chlupatý župan a udělala si z něj pelíšek kde hezky spinkala.
Malá Danča ji vozila v kočárku a moc se jí tam líbilo, sama si tam druhý den vlezla a usnula v něm.
Také už umí chodit na vodítku ( já to pořád říkám že jezevčík se rychle učí ) a moc neprotestuje.

Nové rodině naší Deisynky  přejeme hodně štěstí ať Vám malá dělá jen samou radost a hlavně ať slouží zdravíčko!

Přikládám jednu fotku při odběru a jednu již z nového domova:-)

 



Sobota
V sobotu bylo krásné počasí jaro jako vyšité, a tak jsem udělala pár hezkých fotek u nás na dvorku. Štěňata se tam hezky proběhla a dokonce už  Dundeesek udělal bobek venku!
Naše smečka už často bývá pospolu a štěňata jsou zavřená v ohrádce jen když spinkají a nebo když nejsme doma.
Všechny fotečky najdete v rubrice Odchovy - Vrh - D - Fotky

 

Dundee


Stále hledáme novou milující rodinu pro našeho jediného a posledního pejska Dundeeska z vrhu D, v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, pejsek je ihned k odběru! 






 

—————

Zpět