Týden vrhu O

23.04.2018 20:46

Dnes je našim Óčkům jeden týden!  

A také dnes jsme museli navštívit naší veterinářku. Anelly se stále dost čistí a trápí jí průjem.

Paní doktorka změřila teplotu, ta byla v pořádku a nabrala krev na rozbor protože Nelinka i v noci nevydržela s močí. A to mužský vstával i několikrát za noc a stejně našel loužičku. Změřila ještě cukr a cukrovka to také není. Máme podezření že to může způsobovat vápník který každý den dostává. No co vám budu povídat dostala tedy vápník nitrožilně a po tři dny ho dávat nebudeme a uvidíme zda průjem ustoupí i když jsme ještě dostali jednu pastu s plno vitamíny. Zítra budou výsledky tak nám držte pěsti ať má zdravé ledviny!

Někteří by mohli namítnout, že je to může být i tím, že sežrala obaly a placenty když rodila ale to je omyl, všechny jsme sebrali a nedostala ani jednu. Tak nám držte pěsti ať je naše maminka pěti prcků v pořádku.

No a teď něco o štěňátkách, mají se čile k světu krásně nabírají a je už vidět že váhy se liší. Rostou nám do krásy a tak jsme udělali pár profilových fotek které najdete v jejich odděleních a nebo ZDE

Nadešel i čas na zveřejnění jmen a správné přidělení k tomu příslušnému prckovi. U holčičky jsme to měli jednoduché, protože je jen jedna. Majitelka si jméno které jsme jí nechali z našeho seznamu vybrat již dlouho před narozením odsouhlasila.

Představujeme vám tedy náš vrh O tak v jakém pořadí se narodili: Orlando, Orianne, Ontario modrá stužka, Orinoko oranžová stužka, Orfeus vínová stužka. :-)

Orlando

Orianne

Ontario

Orinoko

Orfeus

 

—————

Zpět