Slavíme!

19.05.2014 19:51

Právě dnes jsou to tři roky od narození našich prvních odchovanců z vrhu A.

Narodily se čtyři fenky Arwen, Asteria, Anelly a Aura. 

Dvě naše fenky zůstaly doma a za tento svůj tříletý život se zůčastnily několika výstav, kde získala Asteria nejlepší známku V1 CAC, (teprve letos) na Mezinárodní výstavě psů a složila zkoušky z bezkontaktního norování v čase 15 sec. s celkovým počtem bodů 84. Tím splnila všechny podmínky k tomu, aby se stala chovnou fenkou. Má za sebou již jeden vrh C, kdy vrhla dvě fenky Casablancu, Celseu a jednoho pejska Caspiena.

Anelly se také zůčastnila několika výstav, kde získala nevyšší ocenění V1 a stala se krajským výtězem. Složila také zkoušky z bezkontaktního norovánní v čase 12 sec. v celkovém počtu 84 bodů a stala se třetím nejlepším psem z celkového počtu přihlášených psů. V současné době je již také maminkou vrhu E, kdy vrhla dvě fenky Elisabetku a Elzu a jednoho pejska jménem Efram.

Arwen žije spokojený život se svou mladou paničkou a Aura má krásný život se svými páníčky v domečku se zahrádkou.

Všem z tohoto krásného vrhu přejeme hlavně zdravíčko, pořád dobrou náladu, hodně lásky, krásné dlouhé procházky  a štastný dlouhý spokojený život!!!

Aura zde má starší fotku, již delší čas se mi majitelé neozvaly..., na tomto snímku je to celá mamka Arčí (Afra Naše poupátko)!!!

Asteria a Anelly

Aura

Arwen

—————

Zpět