Poslední mušketýr

29.08.2017 20:54

Náš poslední mušketýr z vrhu L je již v novém domově.

Lathosek alias Atos odjel do svého nového bydliště se svým polo bráškou Charliem, kterého jsme tu měli na prázdninách.

Musím říct, že tihle dva se pro sebe narodili, od počátku se k sobě měli neuvěřitelně krásně, jako kdyby spolu vyrůstali.

Měli jsme tu takovou srandu jako dlouho ne. Neustále si spolu hráli, dokonce spolu hned první den i spali na dece co přivezla Věrka.

Z toho jsem absolutně nadšená ale i proto, že odjeli dva parťáci kteří neudělají bez sebe krok. Cestou domu malej chvilku štěkal ale pak usnul, nu nejeli daleko. Semčice jsou od nás kousínek a dnes už Atosek dělá pokroky, v autě už nezvrací protože s ním panička jezdí na krátké výlety a před cestou mu nedá napapat. Doma řádí jako černá ruka. Charlik přišel na to, že by malému mohl přilepšit a to tím že mu bude nosit slimáky! On totiž Atosek už u nás slimáky nosil v tlamičce a nechtěl nám je dát! Jak je vidět jsou to dvojka k pohledání.

A tak přejeme oběma klukům hlavně hodně zdravíčka štěstíčka a hodně lásky i když jí už dávno mají, ale také popřejeme hodně úspěchů výstavních a pracovních. Charlie se stále zdokonaluje a se svou paničkou již získal plno krásných posudků a nějakou tu medaili a pohárek.

Věrko moc děkuji za skvělou péči!!!! Děláte nám samou radost!!! :-) 

Lathos Alfa Samuel 11. týden

Jch. Ch. Elza Alfa Samuel + Jch. Ch. Grandch. Finarfin Silmaril of Elven Star

fotku nám ale poslali i majitelé brášky Laramise alias Johna moc děkujeme!!! :-) 

 a majitel Lartagnana alias Leryho taktéž moc děkujeme! Lery je červený tygr.

a poslední majitelka teké zaslala! Moc děkujeme :-) Lorthos alias Tobiáš

 

 

 

—————

Zpět