Poslední loučení

19.02.2014 19:07

V pátek 14.2. jsme se rozloučili s naším jediným pejskem z vrhu D Dundeeskem.

Přijela si pro něho rovnou celá rodinka. Pro paní mělo být štěňátko překvapení a tak neměla do poslední chvíle ani ponětí, co že tu u nás budou dělat a co se bude dít! Když uviděla štěňátka bylo jí ale vše jasné, nemohla nadšením ani mluvit.

Takový dárek opravdu nečekala! Musím podotknout, že bylo vše dopředu domluveno a pán mi povídal, když tady byl na černo...o tom, že hledali s manželkou psa ale nenašli... no a tak to musela zařídit maminka (tchýně), která spolu s manželem také přijela.

Přinesli si opravdu krásnou tašku a prckové Dundeesek s Diankou a dokonce s mamkou Arčínkou do ní zahučeli a já málem přišla o celou rodinku! :-) Leč odvezli si jen naše štěstíčko pejska protože na Dianku se těšili již jiní majitelé kteří dorazili až v sobotu.

Dundeesek bydlí kousek od nás, v Jenštějně v domečku se zahrádkou.Již se nám ozvali jak jsou štastní, že psa mají, byl moc hodný a rychle se aklimatizoval v novém prostředí.Noc zvládnul bez plakání.

 

V sobotu k nám zavítali noví majitelé naší Dianky, která jak pevně doufáme bude mít dlouhý a krásný život v chalupě na samotě ve Žďárkách u Náchoda, se svou tříletou parťačkou Terezkou a jinými zvířátky. Není nic krásnějšího pro jezevčíka, než chodit si každý den po stráních, loukách a lesíčku a čmuchat nějakou tu tu divočinku!

Jak paní psala, malá trošku plakala po cestě ale pak usnula, přeci jenom je to dálka! Zdá se, že si v novém prostředí rychle zvyká, jak je patrné z fotek za které moc děkujeme!

Všem přejeme hodně zdraví,štěstí a páníčkům hodně trpělivosti při výchově malých nezbedů!

Do rubriky odchovů vrh D jsem přidala fotky :-)

 

 

 

 

 

—————

Zpět