Plno novinek! :-)

21.04.2014 21:15
Anelly Alfa Samuel
 

Čas letí neuvěřitelně rychle, už máme cca 14 dní do porodu naší Nelinky, bude to její první porod a zatím vše probíhá v pohodě, hezky přibývá na váze a je spokojená, stále se snaží skákat na pohovku a je stejně aktivní jako vždycky, člověk by ani pomalu nepoznal, že nosí pod srdcem prcky vrhu E. Nejšťastnější je ale venku,  je stále krásnější počasí a tak na zahradě trávíme čím dál více času. Informace o průběhu březosti (co se děje v bříšku) najdete v sekci štěňata, jen váhy štěňat se mění, stránky patří R.Ridgeback.

 
Bilbo Alfa Samuel
 
Ozvala se nám panička od našeho odchovance z vrhu B  Bilbouška ze spojení Afra Naše poupátko + Ich. Xichtík z Nedošínského háje. Ten se má parádně, bydlí v domečku se svou rodinou kde má hezký výběh se svým kámošem Rickym aby nemohli společně utíkat do lesíčka . Dokonce v kuchyni mají pro sebe postel kam také pouští svého nejmenšího pánečka Jozífka.
 
Caspien Alfa Samuel
 
Jako další se nám po delší době ozvala paní Zelinková od našeho odchovance z vrhu C Caspienka ze spojení Asteria Alfa Samuel + Ayrton Sirius Minor.
Tenhle kluk je stále stejně mazlivý, stejně jako jeho mamka Asterka a nejvíce času tráví v lesíčku na Trutnovsku který prostě miluje, bohužel si přináší domů i klíšťata ze kterých tedy nadšený není.Jak panička píše, stále slyší samé superlativy na jeho exteriér, je to zkrátka krasaveček a štěstíčko naše!
 
Deisy Alfa Samuel
 
Aby toho nebylo málo, přijela se na nás podívat naše pětiměsíční slečna z vrhu D Deisynka ze spojení Afra Naše poupátko + Jch.Tnanťo Tapio Anamsunamon se svou rodinkou, vraceli se z menší dovolené.
Tahle psí slečna se náramně povedla, má krásnou mahagonovou srst, rovná dlouhá záda, krásná hlava, zatím vypadl jeden zub, uvidíme jak se povede osrstění, ohon má tedy dlouhý po mamce zatím bez vlajky. Je to veselé štěňe, které potřebuje vedení a důslednost. Však se o to majitelka snaží, chodí každou sobotu na cvičák a tak je v tomto ohledu velmi dobře socializovaná, celou návštěvu si hrála s našima seniorkama  Berynkou a Sárou.
Bohužel se stále nedaří hygiena v domečku a tak držíme tlapky aby po našich nekonečných radách, jak na to, vše šlapalo jako hodinky, ovšem vše má svůj čas. Za krásnou neděli moc děkujeme !!!
 
 
Deisy, Asteria, Anelly, Arčí 
Diane Alfa Samuel
Musím se ve zkratce také zmínit i o naší Diance, je ze stejné¨ho vrhu jako Deisy. Zárověň se musím omluvit za zpoždění protože tyhle informace jsem dostala již před měsícem.
Tahle psí slečna si vybrala jako největšího svého kamaráda kočičku, má se také dobře a páníčci již brzy postaví výběh za chalupou! Za fotky moc děkujeme!
 
Arwen Alfa Samuel
Musím se tu zmínit i o naší krasavici Arwence z vrhu A ze spojení Afra Naše poupátko + Ich Xichtík z Nedošínského háje. Tuhle krásnou fotku, tedy nakonec dvě, jsem si vzala z FB. Tahle fenka je rozená manekýna co říkáte?
 
 
Všem majitelům našich odchovanců přejeme jen to nejlepší, mnoho krásných chvil se svými kamarády a moc děkujeme za fotečky! 

—————

Zpět