Nový přírůstek do naší chs.

20.11.2015 12:44

Představujeme Vám novou krev do naší smečky.

Ve sváteční den tedy 17.11.2015 jsme si pořídili štěňátko které jsme si dlouho přáli.

Protože máme samé červené pejsky, obohaliti jsme smečku o hnedou s pálením, malou princeznu jménem Chaimé Charmayne Of Elven Star.

Tahle fenečka je z mimořádného spojení dvou mladých rodičů matka je import z Ruska Das-Vef-As Tzarina Tan Hermosa hnědá s pálením tygrovaná, otec je import z Polska Kris ze Sfory Cetkowanej hnědý s pálením.

Chaimé je z vrhu pěti štěňat, tři psi a dvě fenky, o celém vrhu se můžete dočíst na stránkách Chs. Of Elven Star nebo tady

První večer probíhal celkem dobře, Orinek s Elzou Asterkou a Nelčou již malou znali a jen naše Arčínka ne a tak byla věru překvapená! Sára byla v klidu ostatně jako vždy, ale dala jí hned najevo, že do jejího pelíšku ještě nesmí.

Ovšem v noci jsme se moc nevyspali, nejen že malá trošku plakala ale zjistili jsme, že máme "zpěvačku"!!! Nejen že normálně kňučí a štěká ale ještě umí výt ... ale tak krásně zpěvně!  

V současné době je již přijata do smečky, Arčínka se opětovně ujala výchovy a všichni si spolu hezky vyhrají.

Chaimé (jméno jí ponecháme moc se nám líbí) je ještě opravdové miminko a tak hodně spinká, ovšem musíme ji moc pochválit, protože se nám velmi dobře daří venčení venku a doma chodí jen na podložky!!! Je velmi mazlivá, zkrátka úžasná a tak nám držte pěsti ať vše vyjde aby se jednoho dne mohla stát také chovnou fenkou.

Fotky najdete v její sekci :-) nebo tady

Chaimé Charmayne Of Elven Star 8 týden :-)

 

 

—————

Zpět