Naše omladina

15.02.2015 18:49

Elza s Orinkem.

Dlouho jsem se tu nezmínila o našich štěňatech a tak to dnes napravuji.

Nejdříve začnu s naší Elzou potomek Anelly Alfa Samuel + Tna ´nto Tapio Anamsunamon. (Brian)

Dnes už devítiměsíšní fenka je plnochrupá, zrovna hárající slečna která nám roste do krásy.

Je velmi poslušná, hodná s vyrovnanou povahou kterou získala hlavně po svém otci. Neustále však bojuje o svá práva s malým Orinem (Helevorn Hyarmentir Of Elven Star). 

Má čistě červenou mahagonovou barvu srsti, což byl chovatelský záměr, neboť Anelly a Brianek jsou typově velmi podobní. Máme z ní velkou radot!

Orin - (Helevorn Hyarmentir Of Elven Star) 

potomek Tna´nto Tapio Anamsunamon + Fiebie Gold Madeira.

Tohle čtyřměsíční torpédo nám dělá jen samou radost, občas tedy myslíme, že nám "spadne chalupa", jak už jsem se zmínila v minulém článku....neustále bojuje s Elzou, hrají si a dovádí jen co je pravda!

Nesmírně miluje klacíčky, kůru ze dřeva kterou neustále nosí domů a kamínky! Začíná ale celkem slušně poslouchat... ale s venčením to trochu vázne. Můžeme být venku jak chceme... ale pak hned jak přijdeme domů, utíká udělat bobek na podložku! No ale to mu nezazlíváme, protože kluk ušatá se snaží "vždy" tohle místo dodržovat! Je nesmírně komunikativní a když se nečeho dožaduje štěkne si! 

Také je to velký mazel, rád se chová a nosí, také když byl ještě malinký nosil ho manžel za svetrem a klidně spolu chodili i do masny, kde dostával párečky zcela zdarma! Spolu s Elzou jsou nerozluční parťáci, tak jak to má být!

 

 

 

—————

Zpět