Národní výstava Klatovy a naše Éčka

30.06.2014 18:34

ČKS - Národní výstava psů Klatovy- 28.6.2014

V sobotu jsme se vypravili s našimi přáteli Janem a Ginou Klášterkovými na Národní výstavu do Klatov. Zkraje to vypadlo, že nás počasí tochu potrápí, ale nakonec bylo opět jako vždy krásné a slunečné. Do výstavního kruhu se vydala naše Asteria Alfa Samuel s vynikajícím handlerem Ginou, ve třídě pracovní a vyběhala si opět krásné ocenění V1 CAC v konkurenci. "Gino" moc děkujeme za perfektní předvedení!!!

Z tohoto výsledku jsme velice potěšeni a jelikož je to její třetí vynikající ocenění, letos se již na žádnou další výstavu nechystáme.

Tuhle akci jsme si náramně užili, potkali jsme opět hodně známých. Také chovatelku Lucku Tolarovou z CHS Naše poupátko, od které máme naši zakladatelku rodu Afru (Arčínku). Všichni jsme měli radost ze setkání a musím říct, že se jí Asterka moc líbila, mimochodem je to také potomek Xichtíka z Nedošínského Háje, který je chovným psem z tého CHS.

Do opoledních soutěží jsme již zařazeni nebyli, ale přesto jsme zůstali téměř do konce a užívali si krásného a pohodového odpoledne.

Posudek Asterky si můžete přečíst v její sekci Asteria Alfa Samuel.

Poslední krásná fotka je společná s jezevčíky tygrovanými z CHS OF Elven Star, kterou vlastní manželé Kláštěrkovi se kterými jsme byli na výstavě. Zkrátka nemohla jsem jí sem nedat!!!

Asterka v akci

Posuzování na stole

Z leva  Dags Veg- As Tzarina Tan Hermosa, Finarfin Silmarin Of Elven Star, Fiebie Gold Madeira a naše Asteria Alfa Samuel 

 

Naše Éčka

Tihle prckové rostou a sílí čím dál víc! Už máme za sebou odčervení, očkování, čipování a v neposlední řadě i tetování do obou slechů. Když je hezké počasí hodně času strávíme na zahradě.

Ještě tento týden si budeme užívat skotačení, dovádění a lumpáren všech třech odchovanců, ale v sobotu si již přijedou pro jednu slečnu Elisabethku noví majitelé, a tak nastane naše první loučení. Stále nabízíme štěně z tohoto vrhu Eframka, který čeká na svého nového milujícího majitele. Nehledáme žádného výstavního maratonce, hledáme člověka, rodinu, která se o něj bude dobře starat a věnovat se mu. Fotky a videa najdete v jejich sekci Vrh E fotky...

 

—————

Zpět