Máme štěňátka vrh B

07.02.2023 17:03

Vrh B   6.2.2023 (zahraniční krytí)

 
Naše zlatá Perinka po 65 dnech březosti přivedla na svět dne 6.2.2023 čtyři štěňátka. Porod byl poměrně komplikovaný hned na začátku. První štěně bylo veliké a to bývá většinou velký problém v tom, že ho fenka prostě nemá sílu vytlačit a řeší se to většinou císařským řezem. To se nás naštěstí netýkalo, protože se mi podařilo opatrně štěně z porodních cest vytáhnout. Naštěstí šla zadními nožkami a byla v obalu. Naše holčička byla neskutečně statečná a ani nepípla!
 
Brzy ráno  3,55 hod. se narodila fenka která vážila 288g! Zbarvení nese černá s pálením.
Druhé přišlo na svět v 5,12 hod. a je to pejsek který vážil 230g. Jeho barva je stejná jako u fenky, tedy černý s pálením.
Než jsme stihli štěně očistit a zvážit, na svět přišla další fenka v čase 5,16 hod. která vážila 208g a má barvu červenou.
Na poslední štěňátko jsme čekali skoro hodinu. Narodil se pejsek v čase 6,35 hod vážil 245g a je to zbarvení jako jeho sestra tedy červená.
 
Když jsem připravovala všechny věci, zjistila jsem, že nemám správné barvy stužek, které dávám na rozlišení šťěňat. Nooo pomyslela jsem na to, že je vlastně potřebovat nebudeme, protože se narodí páreček černých a červených a ještě jsem se tomu smála! A ono Jo! Povedlo se to Perince tedy náramně!
Všechny štěňátka se okamžitě přisála ke strukům a maminka se krásně stará.
Máme obrovskou radost! Jména jsou již přidělena.
 
Více informací o rodičích a váhové tabulce štěňat, najdete na jejich stránce Odchovy 2022 - 2023 vrh B
V případě zájmu o štěně nás co nejdříve kontaktujte! Fenka černá s pálením je zadaná.
 
1x fena černá s pálením
1x fena červená
1x pes černý s pálením
1x pes červený
 

 

—————

Zpět