Loučení

10.04.2023 14:48

Loučení s vrhem B

Do nových domovů se rozjeli tři potomci po Princess Perla Alfa Samuel a Gero Vom Nordender Rosengrund (zahraniční krytí).

Jako první odjela ta nejmenší princezna, Bianca Perla  a bydlí v Máslovicích. Velmi dobře se aklimatizovala a zapadla do rodinky kde ji bude dělat později, parťáka miminko, které v rodině mají. Trochu zlobí s jídlem, ale to bylo už doma, prostě malý králíček, nemá takovou potřebu jíst,(myšleno jako hodně jídla) než ti ostatní...

 

Druhý v pořadí odjen Baltazar Gold a žije nedaleko v Praze. Pro něho si přijela i s maminkou šikovná princezna. I tady vše proběhlo hladce a prcek se má skvěle. Moc děkujeme za krásné fotky!

 

Třetí odjel Barnabas Rubin a bydlí ve Vojkovicích. Malý večer po příjezdu, trošku plakal a v noci se budil. Chyběli mu sourozenci...Ale i tady se nebojím, že by si chlapec nezvyknul.

Všem třem uličníkům, přejeme jen to nejlepší, hlavně zdravíčko a plno lásky!

 

První a zárověň poslední z tohoto vrhu, Bria Briliant zůstáva doma. Držte nám tedy pěsti ať vyjde to co má a podaří se nám tuhle rošťandu později uchovnit. Bude další pokračovatelkou v linii po Asterce.

 

Bianca Perla Alfa Samuel

s novou paničkou

Baltazar Gold Alfa Samuel

se svou rodinkou

Barnabas Rubin Alfa Samuel

se svou rodinkou

Bria Briliant Alfa Samuel

 

—————

Zpět