Loučení a výstava

08.05.2023 23:09
6. 5. 2023 Podkrušnohorská oblastní klubová výstava jezevčíků - Červený hrádek u Jirkova
 
Naše první výstava pod širým nebem, se opravdu vydařila. Nejen, že vyšlo počasí, (tak jak jsem ho "objednala") ale byla to i celkově velmi zdařilá akce, prostorné kruhy, krásné prostředí v zámecké zahradě, úsměv pana rozhodčího MVDr. Švece a jeho korektní posuzování, skvělá nálada s našimi přáteli, ale i s dalšími vystavovateli.
 
Vzali jsme s sebou na socializaci i tu nejlmadší "naději" Briunku která po celou výstavu, byla středem pozornosti a šla z ruky do ruky, hezky štrádovala na vodítku mezi lidmi a psy. Na to že na takové akci byla prvně si vedla naprosto skvěle.
 
A jak dopad náš Orinek?
 
Orin, (Helevorn Hyarmentir of Elven Star) si s mužíčkem vyběhal ve tříde veteránů známku V1, CCV a tím započal čekatelství na klubového šampiona veteránů.
 
Přátelé, kamarádi, moc děkuji za krásný den a už teď se těším na další!
 
 
Vrh C
 
Nastal již čas na odchod štěňátek do nových rodin.
 
Jako první odjela Calanthé (černá s pálením merle) a bydlí v Mostě. Zprávičky od majitelů chodí a tak víme, že si holka vede skvěle. S touhle pronceznou bychom se rádi vídali i na výstavách a tak si  majitelé rovnou s sebou k odběru vzali neteřinku kterou to velmi láká.
 
Druhá v pořadí odjela Carmen (černá s pálením) ta bydlí nedalelo v Dobrovicích. Doma na ní čekala Tifany, holčička také od nás. Tak v této rodině jsou již dvě pricezny, jedna červená a druhá černá.
 
Oběma přejeme jen to nejlepší, hlavně hodně lásky, vždy plnou misku a plno dobrodružství.
 
Cameron a Claudia čeká na své nové doma. Pokud chcete štěně od nás napište nám email alfasamuel@post.cz kde se nám prosím představte. Nebo můžete zavolat 608 36 00 33
 
Calanthé Alfa Samuel
Carmen Alfa Samuel
Claudia Alfa Samuel
 
 
Cameron Alfa Samuel
 
z leva Claudia, Cameron, Calanthé, Carmen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět