Jeden rok našich Déček, slavíme !!!

27.11.2014 13:00

Vrh D jeden rok.

Dnes slaví vrh D jeden rok života ! 

Matka - Afra Naše poupátko otec - Jch.Čr, Ch.ČR,SK, GCh.ČR, Ch.ČMKU, Tna ńto Tapio Anamsunamon.

Z tohoto vrhu se narodily čtyři potomci, tři fenky Delphine, Daisy, Diane a pejsek Dundee.

 

Delphine je v myslivecké rodině tudíž lovecky vedena a zůčastnila se již několika honů. Dokonce dokáže ulovit i zajíce !!! Pánečci jsou moc spokojení, protože perfektně pracuje, vyhání zvěř a je velmi poslušná, v příštím roce plánují nějakou tu loveckou zkoušku. Zacož jsme moc rádi!

Dokáže ale i pěkně řádit se svým malým předškolním pánečkem, zkrátka je to miláček rodiny spolu s dalšími zvířátky.

 

Diane má rodinu která žije skoro "na samotě u lesa" i se svou parťačkou jezevčicí Terezkou, a tak je její život plný dobrodružství v přírodě, obklopená ještě i jinými zvířaty na malé farmě.

Daisy žije v Praze se svou rodinou a je to pořádná dračice. Má velmi temperamentní povahu a tak je to z výchovou trošku oříšek, jedenkrát týdně jezdí s paničkou do práce,a tam je velmi hodná, má ráda ostatní pejsky, a hlavně je to velký mazel. Jako jediná z vrhu žije ve městě, takže nemá žádný problém s kontaktem lidí, psů, ale i s dopravními prostředky. 

Dundee jako jediný pejsek z tohoto vrhu se má také báječně, žije v domku se zahradou a chodí na velké procházky které miluje. Je z něho krásný kluk s velmi klidnou a vyrovnanou povahou, s ničím nemá žádný problém, jak se říká...a tak nejen jemu ale celému vrhu D a jejich páníčkům přejeme hlavně hodně zdravíčka, spokojennosti, plno dobrodružství a hodně lásky a ještě mnoho krásných dlouhých let !!! :-)

Všechny uvedené fotky jsou aktuální !

 

—————

Zpět