Jak rosteme :-)

17.06.2016 12:30

Naše miminka už všechna otevřela očička a koukají na svět, v tabulce o váze štěňat příslušného vrhu tedy H a CH jsem to již uvedla.

Je to už 16 dní co se narodila Háčka a tak něco musím o tomto vrhu popovídat.

Nejdřív začnu s největší hlasitostí naší Harrietky která neustále dává najevo že tu je... pokud je vyndám z pelíšku aby se hezky prolezly moc se jí to nelíbí a tak řve a řve. Zato Hagridek už dvakrát vylezl sám a hlasitě oznamoval, že je venku a co prý s tím udělá mamka Arča, no a co myslíte mamka sedí v pelíšku a jen pozoruje, dobře ví že panička miminko vezme a hezky uloží tam kam patří. Hermionka se jeví jako spořádané miminko ale pokud dojde na focení kouká jak by zdrhla! Hermínka je velký mazel, klidná a oddaná holčička která vždy hezky drží když í beru do rukou a hladím:-) Všichni tihle prckové už mají přes půl kila. Dnes dojde i na první odčervení. Pár fotek už mají ve své sekci.

Jak se daří našich Cháčkům? Mají se moc dobře, dnes to bylo krásné ráno, protože všichni na mě krásně koukali, tedy někdo jen malinko ale přece :-) Celý tenhle vrh je nějaký rychlejší  v podstatě už dohnali předchozí polo sourozence a až na Charlotku a Charlieho mají půl kila! Cheronce se pořád něco zdá a štěká ze spaní, to můžete vidět na videu které jsem sem umístila včera. Najdete ho tady a nebo v sekci Odchovy vrh CH video. Charménka mě dnes hezky ocucala prst a dokonce za mnou i přilezla. Z Championka se stal velký spáč ale pokud jsem o mlíčko žene se okamžitě ke struku jako první. Nelinka jako mamka je perfektní a pečlivě se o prcky stará, dokonce je tuhle celé zakryla tím jak rozhrabala celý pelíšek.

Fotky a videa vrhu H najdete v jejich odděleních odchovy....a nebo tady

Vrh H

 

—————

Zpět