Holýšov

27.02.2018 14:21

V neděli byla v Holýšově klubová výstava jezevčíků a my jsme tam jeli jen jako diváci, ale...

Potkali jsme se tam se svou psí rodinou, kamarády, chovateli které jsme už dlouho neviděli a musím říct, že jako divák jsem si to náležitě užívala. Konečně jsem mohla v klidu vidět ostatní psi v kruhu a skoro jsem stihla i všechny třídy.

Velkou radost mi udělali páníčci našeho odchovu Laramise (Elza Alfa Samuel+ Finarfin Silmaril of Elven Star) se kterým jsme se tam také setkali. Měli s sebou ještě druhého pejska ale jen jedno výstavní vodítko.... K mému úžasu se paní stihla domluvit s rozhodčí a mohla by vystavit nejdříve jednoho psa a pak druhého! Laramis šel již ve třídě dorostu... Takže jsme se zhostili jako chovatelé pomoci a místo odpočinku šel Věrek Laramiska vystavit. Byla to docela legrace... ale na to, že jsme prcka od odběru neviděli šel v kruhu celkem slušně a dokonce zvládli i postoj! Nechal se hezky prohlédnout i na stolečku. Dostal známku VN 2 s velmi hezkým posudkem. Moc děkujeme rodině za výbornou socializaci protože bez ní by se toto nemohlo vůbec podařit!

Druhým naším potěšením byla další naše odchovankyně, Isabella (Elza Alfa Samuel + Rezident Evil Santander) která šla ve třídě mezitřída a v konkurenci si vyběhala známku V2, Res. CAC ! Protože byla možnost bonitace, byla tedy Isabella odvedena k bonitaci a stala se tak kandidátem chovu! :-) Holky moje šikovné, gratulujeme a těšíme se spolu s Vámi!!!

Koukám ale, že jsem se tu ještě nezmínila o naší Hermínce (Afra Naše poupátko + Helevorn Hyarmentir of Elven Star) která jela s námi hlavně na socializaci. Protože tu byla tahle možnost i u Hermi, (která ale bohužel není stále moc v srsti) rozhodli jsme se i tak k bonitaci jít. Hermínka je zbonitovaná a stala se dalším kandidátem chovu! 

Radost nám udělali ale i naše vnoučátka po naší Florance Alfa Samuel.rh J. 

Jardinet Jacasse (Dinetka),Jocondé Justesse (Jessinka) a Javelot Jasper (Jasper) of Elven Star, kteří šli ve třídě štěňat, a byli hodnoceni jako velmi nadějní :-) Fotku Dinetky bohužel nemáme...

Naši kamarádi Gina a Jenda nám vrátili Orinka který byl u nich na prázdninách... ( Měli jsme totiž doma tři háravé fenky, tedy velmi náročné období, nabídli nám hlídání, které jsme nemohli odmítnout)! I touto cestou moc děkujeme! Byl s nimi i výše zmíněný Narsil (Finarfin Silmaril of Elven Star) a tak máme foto otce a syna! :-)

 

Jch.Isabella Alfa Samuel 

Laramis Alfa Samuel s tátou Narsilem (Finarfin Silmaril of Elven Star)

Jch. Hermíne Alfa Samuel

Jessina a Jaspeer oba červení tygři.

Jessinka, no není ona po Asterce ??? :-) rodina se halt nezaře :-) i přes generace :-) 

 

 

 

—————

Zpět