Glory Days, Frodýskovi, Elizabeth

07.10.2015 19:09

Glory Days.

Glorynka je již od soboty v novém domově. Páníčci nám poslali krásnou fotku která je již v její galerii. Malá poznala již svého nejmenšího kamaráda a byla to prý "láska na první pohled".Glory si rychle zvykla a vypadá to, že si ani nevzpomene :-).

Páníčkům moc děkujeme za fotečku a zprávičky. Přejeme jen to nejlepší hlavně zdravíčko a štěstíčko a ať Vám malá dělá jen samou radost. Fotky najdete v její sekci:odchovy - vrh - G - fotky nebo  tady

 

 Přidané fotky jsou z posledního dne u nás, stejně jako ta s nádobou :-)

Faraday Frodo a Freya.

Ještě v září nás navštívili Frodýskovi s našimi odchovanci po Asteria a Tna´nto Tapio Anamsunamon, vrh F.

Byla to moc krásná návštěva, vidět ty chlupáče jak rostou a jak se jim daří. Freya je stále stejně střelená úžasná fenka s dobrou náladou, velice diskutující tvor, okamžitě poznala Věrka a hned mu skočila do náruče. S Frodýskem to bylo trochu složitější, když přišel domů kňoural až se z toho počůral. Po chvilce se ale vše urovnalo a s naší smečkou fungovali jako kdyby nikdy neodešli. Jako pětiměsíční už nechodí vykonávat potřebu na podložku ale hezky se venčí venku! To je především velká pochvala majitelům!!!

Freya se krásně protahuje a bude dlouhá "jak tejden". Frodýsek je takový medvídek, tak jak byl, když byl malý a je i tak tlusťoučký, takže musí trochu ubrat s denní dávkou granulek. Vypadá to, že bude celkově menší než Freyka. Majitelé jsou stále takoví nadšenci jako když tu byli po prve, naprosto úžasní majitelé našich Alfíků a proto jim i touhle cestou moc děkujeme za péči a lásku se kterou o ně pečují. Ještě vyzdvihnu to, že prckové perfektně poslouchají a na zavolání hned přiběhnou!

Dnes nám poslali perfektní fotografie z dovolené a já je přidávám do jejich galerie - odchovy - vrh F - fotky - Freya nebo tady

Elizabeth.

Poslední příspěvek patří 17. měsíční sestře naší Elzy ze spojení Anelly a Tna´nto Tapio Anamsunamon.

Tahle fešanda totiž složila barvářské zkoušky v okresním myslivecké spolku Pardubice v Ostředíně dne 19.9.2015  ve II. ceně s celkovým počtem 57. bodů. Na zkoušky ji připravoval pan myslivec a moc si pochvaloval, jak je poslušná. Bohužel tabulku ze zkoušek nemám tak přidávám alespoň diplom. Moc a moc gratulujeme !!! Budeme se těšit na další zprávičky a přejeme mnoho dalších úspěchů!!!

 

 

—————

Zpět