Fotky

23.02.2023 21:59

Vrh B

Dnes máme 17 den narození našich Béček.

Všichni se mají čile k světu. V bedýnce začíná být už veselo, prckové se už hezky pohybují, vnímají své sourozence a začínají být "zvuční"!

Černé komando je trochu napřed před červenými. Jak mentálně tak i fyzicky.  Bria když jsme je fotili, na mě dokonce štěkla a vrkla! Tahle fenka je prostě "Božanka"! Nebojí se ničeho a je velmi zvídavá. Baltazar je trochu klidnější avšak také se snažil o štěknutí. Ten se fotil takřka sám, hezky pózoval.

Červená Bianca je nejmenší z celého vrhu a nejmladší co se vývinu týče. Focení bylo náročnější neb nechtěla vůbec spolupracovat, je to "Rebelka"!

Barnabas je na tom řekla bych, hodně podobně jako Bianca. Focení ho nezajímalo, pořádně musel očmuchat deku a ne a ne se podívat do objektivu...

Ale fotky se nám povedli, najdete je na jejich stránce Odchovy 2022 - 2023 Vrh B  Foky a jména každého štěňátka.

Dnes jsme také odčervovali, miminka dostali sirup Drontal Puppy a Perinka půl tablety Worm Stop.

Všechna šťeňátka mají ž přes půl kila. Jejich přesnou váhu v tabulce  najdete také na jejich stránce, doplňuji pravidelně.

O víkendu začneme s přikrmováním a tak dám pár foteček.

Pokud máte zájem o štěně z naší CHS neváhejte nás kontaktovat již teď. K zadání jsou kluci. Pozveme Vás k nám na kafíčko abychom se lépe poznali. Nejprve však můžete napsat email kde se nám prosím představte.

Nebo můžete zavolat. Kontakty jsou uvedeny na první stránce našeho webu.

 

Bria Briliant Alfa Samuel 17 den.

Baltazar Gold Alfa Samuel 17 den.

Bianca Perla Alfa Samuel 17 den.

Barnabas Rubin Alfa Samuel 17 den.

 

—————

Zpět