Dva vrhy

13.03.2023 21:25

Vrh B

Dnes jsme udělali pár fotek společných a profilové fotky našich Béček. Najdete je na jejich stránce Odchovy-vrh B-fotky...

 Prckové rostou jako z vody, krásně přibývají na váze. V úterý budou mít už 5 týdnů! Upravili jsme také jejich bydlení a mají již pelíšek a bedýnku jsme přenechali vrhu C.

Dnes jsme také ostříhali drápky. Také máme za sebou i druhé odčervení celého vrhu. Všichni jsou vitální, hezky si hrají a papají. Dáváme již rozdrcené granulky s konzervičkou.

Pokud sledujete naše stránky a máte zamluvené štěně dejte nám prosím zprávu! Děkujeme! :-)

Vrh C

Minulý týden jsme přivítali na svět vrh C. Miminka se druhý den po porodu propadli s váhou, protože Eimi ještě neměla mléko a mleziva málo. Přidala jsem do krmiva ještě vitamíny na podporu imunity a vápník (dáváme feně každý den až do 4 týdne) a mlíčko se pěkně rozjelo. Pak zase přišel průjem, (smolka) což bývá časté, i když nedáváme v době porodu sežrat ani jednu palcentu...Tohle období je celkem náročné, nejraději bychom feně dali kopec jídla aby se rozjelo mlíko a fena byla v pohodě a místo toho, jsme vařili rýži, vývar a mrkev. V tomto období dávám i tablety na zastavení průjmu, skoro vždy za 3 dny máme po problému.

Miminka už krásně přibývají na váze a mamina už papá granule pro březí feny. I těmto štěňátkům jsme udělali pár fotek které najdete na jejich stránce odchovy-vrh C-fotky... Profilové fotky zatím nemáme. Na stránce je již tabuka prírůstků.

 

 

 

 

—————

Zpět