Dundee ( Deny )

16.06.2014 19:22

Dundee Alfa Samuel

V neděli se k nám přijel podívat Denýsek z vrhu D - matka Afra Naše poupátko (Arčínka) otec Jch. Ch. Tna´nto Tapio Anamsunamon.

Tenhle pejsek mi udělal velikánskou radost, nebál se ,klidně se promenádoval po zahradě a chtěl si hrát s Anellynkou, ta se mu moc líbila. Bohužel Nelča si nechtěla hrát, a tak stačil jeden pohled a Denýsek si hledal další oběť....Maminka Arčínka mu zase vysvětlila že je to máma, a ne fenka na krytí ! :-), bohužel se nechtěla ani fotit... Sáru to však vůbec nezajímalo ta hledala balonek a nějakou oběď na házení. Beruška je už stará dáma a tak spokojeně chodlila od jednoho k druhému a vyžadovala hlazení.

Takže to byla docela legrace. Denýsek má už sedm měsíců, je plnochrupý, čistě červený pes s krásnou samčí hlavou, oh 32 mc. Řekla bych, že má vyrovnanou povahu, bezproblémové chování, krásně umí přivolání a pár povelů. Majitelé jsou úžasní, je vidět že se pejskovi od malinka velmi dobře věnují, pán ho bere také do práce a tak je dobře socializovaný. Plánují cvičák a nějakou tu výstavu. Majitelům moc děkuji za veškerou péči a lásku, co mu dávají ,a on jim to náležitě oplácí. Moc děkujem za krásnou a pohodovou návštěvu a přejeme hlavně zdravíčko  a dlouhý šťastný život s tak perfektními pánečky!!!

Anelly s Denym

zajímavý posed...

Deny,Asteria,Arčínka,Anelly

Deny,Anelly,Arčí, Asterka

Dundee Alfa Samuel

 

 

—————

Zpět