Dlouhý čas

05.01.2016 22:34

V poslední době máme stále plno volna a jen tak se povalujeme ale cvičíme malou Chaimé, té už jsou 3 měsíce!

Pilujeme přivolání a dobře už umí štěkni (hlas) a velice perfektně zná povel NE! Musím říct, že se z ní klube pěkná dračice, neustále si dovoluje na Elzu a Orinka, to je tedy trojka! Máme za sebou již poslední očkování, malá je opravdu naprosto vzorná, seděla klidně na stole a čekala co se jako bude dít, paní doktorka jí říkala "no´neboj se"! A já jsem odpovídala asi 3x ,že se ten pes ale vůbec nebojí....jsou to zkrátka naučené fráze které veta stále užívá atˇse pes bojí, nebo ne... Také často s Chaiminkou cestujeme jezdíme do Prahy a seznamujeme se s dopravními prostředky (autobus- ze začátku se nám nelíbyl zvuk pro ukončení nástupu, v metru se nebojí a spinká, v tramvaji se kouká ven a auto zvládá naprosto luxusně a také spí.) Dokonce jsme navštívili i Hlavní nádraží kde je opravdu velký šrumec, plno lidí, dětí, také zvuky jezdících kurfů a těch pachů ! Tohle trénujeme od té doby co ji máme a vyplácí se to, takřka jí nic jen tak nevyleká a to je velmi důležité pro celý její život. 

Také jsem dostala fotku naší Florance.

Další fotky přišli od Frodýska a Freyky

Konečně mrzne, tak už nemusíme neustále sprchovat všech 7 psů několikrát za den, musím říct, že to bylo velmi náročné, přeci jenom je to 28 tlapek!

Probírala jsem fotky a tak přikládám jednu naprosto dokonalou, je z návštvy u manželů Klášterkových v domovské stanici našich dvou miláčků. Dokonalá fotka jednoho plemeníka kterého jsem si vybrala pro svoje fenky, štěńátka po tomto psu se náramně vyvedla a tak pevně doufám, že jeho syn bude předávat takové kvality jako jeho otec. Přikládám tedy jednu z loňska.

Na téhle fotce jsou rodiče a jejich potomci :-)

Z leva Anelly, Elza, Brian (Tnanto Tapio Anamsunamon), Orin (Helevorn Hyarmentin of Elven Star), Fiana (Fiebie Gold Madeira)

 

—————

Zpět