Caspien, Dundee a nové fotky

14.06.2014 16:19

Caspien

Je to pár dní co měli naše Céčka své první narozeniny, a tak se nám ozvala paní Zelinková a poslala krásné fotky.

Caspien je po rodičích Asteria Alfa Samuel + Ayrton Sirius Minor. Tenhle pejsek je celá mamka Asterka! Čistě červený pes se samčí krásnou hlavou, rovným hřbetem, krásnou vlajkou a osrstěním. Své první narozeniny oslavil parádně, dostal hromadu hraček a krásný dort. Celá rodina s ním chodí celkem pravidelně do lesa a tak se stalo, že vypíchl zajíce! Z tohohle hocha máme velikánskou radost a celé rodině moc děkujeme za perfektní péči a lásku co mu dávají!!!

 

Dundee

Jako další se nám ozvali manželé od Dundeeho (Denyho) a poslali také krásné fotografie.

Deny je po rodičích Afra Naše poupátko + Jch.Ch.Tna´nto Tapio Anamsunamom. Vrh D.

Tento sedmiměsíční pejsek se také velmi zdařil, pořád chodí na velké procházky a rodina ho bere všude sebou, už se byl také podívat s pánečkem v práci. Za to moc chhválím !!! Denýsek je prý velmi vnímavý a rychle se vše učí, jen mu hodně chutná a tak má už přes pět kilo! Takže ubrat porce a bude to v pohodě, nemusíte se bát že by vám přerostl, má v genech trpaslíka a tím také zůstane. Zítra se na nás přijede podívat a tak ještě o tomto pejskovi něco napíši.

Fotky našich Éček.

Konečně máme zdařilé fotky našich pětitýdeních štěňat ze spojení Anelly Alfa Samuel + jch. Ch. Tna´nto Tapio Anamsunamon.

Naši malý raubíři se otrkávají čím dál víc! Už mě stačila Elisabethka kousnou do palce u nohy a Efram si dovoluje neustále dávat najevo že on je ten velký pes, a stále na mě štěká! Elzička je zase takový silák pořád se s ostatnímu strká a ukazuje že je silná fenka a všechny přepere!

Fotky jsou uloženy v jejich sekci vrh E.Přikládám ještě jedno video :-)

 

youtu.be/KjnuvX2mIZM

 

Elza

 

Elza

Elisabeth

 

—————

Zpět