Casablanca, Efram, Dundee

25.06.2015 17:04

Casablanca Alfa Samuel.

Naše Casablanca potomek po Asteria Alfa Samuel + Ayrton Sirius Minor se zúčastnila výstavy 

NORD BOHEMIA CANIS Litoměřice dne 23.5.2015 a vyběhala si v konkurenci velmi hezkou známku a sice Výborná 2 !!! Z tohohle výsledku máme opravdu velkou radost!!! Gratulujeme!!!

Posudek:

Horní zub na levé straně chybí,červená barva, dobrá hlava, tmavé oči méně chlupů, korekt. hor. a dol. linie, odstup od země v pořádku, dobrý pohyb, přátelské vystupování. Rozhodčí:Pusch.

Bohužel z této akce nám zatím panička neposlala žádnou fotografii a tak zde uvádím jednu z archívu.

Casablanca Alfa Samuel

 

Efram Alfa Samuel.

Efrámek je potomkem naší Anelly Alfa Samuel + Tna ´nto Tapio Anamsunamon a 8.5.mu byl rok. :-)

Tento fešák nás velmi potěšil.... protože vyhrál... první místo v zkouškách z norování loveckých psů konané 20.6.2015 v Opavě!!!!! Musíme říct, že tenhle pes je celý po mamce, Anelly totiž strašně ráda noruje (má to v sobě) a jak říká pan normistr je to "magór" !!! V současné době totiž chodíme na nácviky s Elzou a Orinkem a bereme jí také s sebou :-).

Za tenhle výsledek jsme moc rádi, nestává se často aby "dlouhán" vyhrál v této disciplíně! Moc a moc gratulujeme a děkujeme panu majiteli k výbornému výsledku našeho odchovance!!! . 

Dundee Alfa Samuel.

A do třetice... náš odchovanec Denýsek potomek po Afra Naše poupátko (Arčí) + Tna´nto Tapio Anamsunamon ( Brian) se už zase vrátil ke svým pánečkům. Byl totiž na prázdinách u babičky.

Rodince se totiž narodila holčička na kterou čekali celý život!!! Malé Krystýnce přejeme hlavně hodně zdravíčka a moře lásky s naším ochráncem Denýskem.

Dundee Alfa Samuel

Všem našim odchovancům přejeme, jak na poli výstavním i loveckém tak i v domácím prostředí, hlavně hodně zdravíčka, lásky a štěstíčka to ať je potkává na každém rohu!!!

 

—————

Zpět