Coursing a plány na příští rok, chovný pes

05.11.2018 21:38

 

Coursing

V sobotu jsme se  zúčasnili našeho prvního nácviku coursingu konaného v Uhřiněvsi. 

Zkusili jsme si běh za střapcem který se psům tedy pravdu dooost líbil. :-) A to jsem si myslela, že Perinku to tedy zajímat vůbec nebude! Je to už půr roční torpédo. Na tuhle akci nás pozvala panička našeho odchovu Adelka se svou slečnou Nordan Alfa Samuel. Další účastník zájezdu byl náš super pes Orin ( Helevorn Hyarmentir of Elven Star) a naše nejmladší Princess Perla Alfa Samuel alias Perinka. Já jsem nadšená, je to zase něco úplně jiného než to co děláme normálně... Pár foteček přikládám, a za ty moc děkujeme!!! Videa jsou s Orinem a Nordan když běžela Perinka už byla tma.. Takže příště bude a jak to tak vypadá vezmeme asi celou smečku a vyzkoušíme koho to bavit NEbude!!! :-) 

Věrek s Orinkem, já s Perinkou a Adélka s Norou.

a tady jsou dve nejmladší Perinka (Princess Perla) s Norinkou (Nordan) velké soustředění!!!

a pelášící Orinek a Perinkou

a tady je Nordan

Plány na příští rok.

Dnes jsem udělala stránku na plánované krytí našich fen. Plánujeme celkem čtyři vrhy z toho jeden čoko vrh a jedno zahraniční krytí, ale měsíce které jsem tam uvedla jsou opravdu jen orientační, uvidíme jak se rozhárají. Teď nám hárá Elza ale ta bude pěkně odpočívat  a počká se až na další hárání.

Vše najdete se v sekci štěňata - naše nabídka a plány a nebo TADY

 

Chovný pes

Představuji Vám našeho prvního chovného psa z naší chs. Udělali jsme pár fotek které jsou třeba na chovnou kartu psů která je uložena u hlavního poradce chovu. K vidění také bude v databázi na webu klubu. Touto cestou chci poděkovat majitelce Věrce která s ním udělala plno práce a pokračuje s naším dalším psem Lathosem Alfa Samuel. Věrko moc děkujeme!

Přestavuji Vám          

 Jch. ČR Charlie Alfa Samuel

Český junior šampion, 3x CAJC, 2x BOJ, 4x vítěz třídy mladých, 2x CAC, Krajský vítěz

Bonitace: 2b/AL/5 Oh 34 váha 5 kg

 (Anelly Alfa Samuel + Helevorn Hyarmentir of Elven Star)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět