Rok 2019

04.01.2019 14:35

Rok 2019

Tento rok jsem začala vytvořením nové stránky "Novinky" kde budu vkládat tak jak doposud, vše co se u nás v chovatelské stanici děje.

Staré novinky aneb aktuality za rok 2011 - 2018  jsou již v "Archivu".

 

V současné době pomalinku očekáváme náš první vrh v tomto roce. Bude to vrh Q který se má narodit okolo 24.1.2019 a rodiči jsou Anelly Alfa Samuel + Helevorn Hyarmentir of Elven Star náš Orin.  Sledovat co se děje v bříšku nastávající maminky můžete 

v sekci - štěňata - průběh březosti a nebo  tady

 

Vrh R

Začala nám hárat Chaimé a tak pojedeme na krytí za tygrovaným černopáleným ženichem Narsilem ( Finarfin Silmaril of Elven Star) kterého dobře známe. Tento Chaimé druhý vrh, bude mít možná o barvičku více než před rokem. Můžeme se těšit na černopálená, hnědopálená, černopálená tygrovaná a hnědopálená tygrovaná štěňátka. V případě zájmu o štěně z tohoto vrhu a nebo i z jiných plánovaných neváhejte nás kontaktovat co nejdříve!

 O našich plánech pro tento rok najdete informace v sekci štěňata - nabídka a naše plány a nebo  tady

 

Perinka

Dlouho jsem se zde nezmínila o naší nejmladší slečně Princess Perla Alfa Samuel. Tohle štěně je opravdu vysněná realita.

Perinka má skvělou povahu, je velmi kontaktní mazlivá, docela bych řekla až vlezlá. Pořád musí něco dělat, třeba umí krásně nosit hračky a strašně jí baví pobyt venku. Ať je zima, fučí a nebo prší "hurá ven"! Začíná si celkem dovolovat na smečku a chtěla by tak trošku velet a tak uvidíme zda se jí to jednou povede. V psí smečce stále velí Anelly ale největšími veliteli musíme byt my, já se svým mužem.

 

 

—————

Zpět