Podzimní čas

08.10.2017 20:27

Dlouho jsem nedělala žádnou aktualizaci a tak to musím napravit. Naše CHS je stále aktivní .

Přidala jsem fotky našich odcovanců a sice Iris Cloe, Indygo Indy, Jofrey, Isabella a Jillian. Najdete je v odchovech podle začínajícího písmene - fotky - a jméno psa :-)

Měli jsme tedˇ menší pauzu s výstavami a štěňaty a věnovali jsme tuto dobu všem našim miláčkům, chodili jsme hodně do přírody a užívali si sluníčka.

 

Jedno názorné video

 

Další novinkou je i to, že se již tento týden mají narodit miminka od naší Florance Alfa Samuel. Otcem se stal Narsilek a tak držíme pěsti aby i u téhle krásky proběhl porod bez komplikací a narodili se zdravá krásná štěňátka. Na barvičky se moooc těšíme!

Tento vrh je celý již zadaný :-)

 

Pro všechny čekatelé na miminka od nás oznamujeme, že fenky si dávají na čas, žádnou novinku zatím nemáme.

 

V sobotu jsme ale byli v Českých Budějovicích na mezinárodní výstavě a měli možnost strávit den s úžasnými lidmi a psi z našich odchovů. Největší radostí a překvapením byl výsledek našeho Jch. Charlieho Alfa Samuel, Věrka s sebou už vzala na socializaci i dalšího našeho pejska a sice prvního mušketýra Lathose alias Atoska. Má už 4,5 měsíce a roste do krásy jen co je pravda, na takového chlapáka radost pohledět. Soutěžit však přišli i Isabella, Indygo Indy a my jsme vyrazili s Orinkem, Chaimé a Hermíne. Společnost nám dělali a též soutěžili se svými psi a odchovy naši kamarádi Gina a Jan Klášterkovi z CHS of Elven Star. Vzali s sebou Narsilka otce našich mušketýrů vrhu L, Tzarinku maminku naší Chaimé a měli jsme možnost vidět i brášku Chaplina.

Touto cestou bychom chtěli moc poděkovat všem zmíněným i nezmíněným lidem se kterými jsme se setkali a za krásně ztrávený den a hlavně  skvělou péči o naše odchovy!!! Máme Vás rádi!!! :-) A těšíme se na příště!!! :-) 

Výsledky jsou takové:

MVP České Budějovice 7.10.2017

Rozhodčí: Ing.Krejzková Anna

Indygo Indy Alfa Samuel - třída mladých V2

Isabella Alfa Samuel - třída mladých  VD

Jch.Ch.Grandch. Helevorn Hyarmentir of Elven Star - třída šampionů V2, Res. CAC

Jch. Hermíne Alfa Samuel - třída mladých V2

Jch. Chaimé Charmaine of Elven Star - třída otevřená  VD

Jch. Charlie Alfa Samuel - třída mezitřída V1, CAC a tak má nakročeno do příštího roku dodělat českého šampiona :-) 

Z výsledků smutní rozhodně nejsme a řekla bych, že rozhodčí rozhodla oprávněně. Chaimé se nechtěla předvádět a vzhledem k narvané hale jsme neměli moc možnost na přípravu. Před námi v kruhu běhali bíglové, takže na řadu jsme v králičím rázu šli až někdy okolo 11 hodiny. Navíc máme dodělané všechny šampionáty které jsme stihli vyběhat minulou výstavu. Fotek máme pramálo a tak alespoň nějaké zveřejníme.

Hermínka

Chaimé v pohybu

Orin  (Helevorn)

Tady máme dva kluky Charlieho a Lathoska (Atoska) z domácího prostředí.

Malý Atosek zkoušel svůj první postoj na předváděčce :-)

A tady je Atosek se svým tatínkem Narsilem ( Lathos Alfa SAmuel + Jch. Ch. Grandch. Finarfin Silmaril of Elven Star)

Dvě polosestry stejná maminka :-) Chaimé v levo s Illuin Ilmaré of Elven Star alias Milkou, mimochodem tahle kráska soupeřila s naší Hermínkou :-) 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět