Vrh M

21.02.2018 10:38

 

Vrh M

Poslední foto našich štědrovečerních loňských začarovaných štěňátek.
Tento vrh byl kouzelný a už kouzelným zůstane. Jak šel den za dnem, stále více jsem byla přesvědčená, že ani zbarvení které zprvu vypadalo jako jasné, nemusí být pravdou. U Murphyho se totiž začala miniaturní skvrnka na hlavičce (se kterou se narodil) zvětšovat, a později přibyli i na hrudníčku nepatrné flíčky. Nechala jsem tedy pro jistotu udělat test na merle gen, který se potvrdil! Jednalo se tedy o tzv "skrytého tygra"!!!
Murphy je tedy hnědo pálený tygr!

Vrh M Alfa Samuel 


2x pes hnědý s pálením tygr
2x pes hnědý s pálením
Rodiče
Jch. Chaimé Charmayne of Elven Star
+
C.I.B. Frigo Gold Madeira

Z leva Marlon, Merlin, Murphy, Marley

Jako první si přijela pro Murphyho paní Míša s manželem.Tenhle "skrytý" tygr s nimi bydlí nedaleko Sychrova a prohání se 5x za den na zahrádce. Je moc šikovný, dokáže se už hezky vyvenčit venku!

Pro dalšího čoko kluka si přijela rodinka (a to doslova) z Kouřimi. Představte si mají  brášku našeho Orina, Heryho! Kluci se sžívají a vypadá to, že si už začínají hrát a dovádět! Ze začátku totiž Hery stále chodil za Marlonkem a pozoroval, nebo spíš dozoroval co bude zrovna dělat. :-) 

Jako poslední si přijela pro Marleye rodinka až z dalekého Brna. A aby toho nebylo málo, tak i tato rodina má dalšího bratříčka našeho Orinka a sice Haldira! S nimi se svezla i jejich dcera Lucka aby si převzala "viditelného" tygra Merlinka. A tak jsme přešťastní, že se naše psí rodiny takto rozrůstají. :-) 

Marley s Halďou si spolu hráli trochu dříve než Herry s Marlonkem, možná je to tím, že je Haldir zvyklí mít občas v domácnosti čivavku Suny kterou má Lucie. Merlin by si chtěl moc hrát  s dámičkou Sunny, ale již je to postarší čivavka a tak zatím trochu trucuje a nějak nevěří co jí to leží za exota v pelíšku.:-)

Všem našim klukům a jejich rodinám přejeme hlavně zdravíčko, štěstíčko,hodně lásky ale i trpělivosti. Se všemi zmiňovanými se budeme setkávat na poli výstavním a doufáme, že se klukům podaří utrhnout i nějakou tu loveckou zkoušku.

Poslední fotky z tohoto vrhu najdete v jejich oddělení - odchovy - vrh - M - fotky...

 

 

 

—————

Zpět