Klubovka Holýšov 2019

20.02.2019 20:34

V neděli 17.2.2019 jsme vyrazili do Holýšova na klubovou výstavu jezevčíků.

Přihlášený byl  Orinek do třídy vítězů a na socializaci jsme vzali jen Perinku. Jeli jsme tam ale hlavně jako pomocníci jelikož naše kamarádka Gina byla čerstvě po operaci a chodila o berlích, nechtěli jsme tedy vše nechat na Jendovi.

Ve třídě vítězů se předvedla naše Florance Alfa Samuel a po prvé šla se svým pánečkem Jendou který povinně musel doma cvičit. Na svou druhou výstavu se vydala i jejich králičí dorostenka Khaleesi Kalianei of Elven Star a Daks-Veg-As Tzarina Tan Hermosa.

Na výstavu bylo přihlášeno 40 jezevčíků trpasličích dlouhosrstých. Viděli jsme mnoho krásných psů a nutno podotknout že vedli barevné rázy a to tygři, což nás velmi těší! Vyhrát ale musí jen jeden jediný....

Pan rozhodčí Buba a jeho posuzování nemá obdoby. Na této výstavě jsme se neskutečně bavili neb jeho výroky byli opravdu velmi výstižné s vtipné. U dlouhánů jsem ho zažila po prve. 

Dorazili i naši mlaďoši Marlonek a Nordanka.

Jejich výsledky jsou spravedlivě posouzeny, neb je stále co se učit a jak se říká "není nic zadarmo".

Nordan Alfa Samuel na své druhé výstavě jako nejmladší z 6 fenek ve třídě mladých dostala známku VD.

Marlon Alfa Samuel ve třídě mladých nedostal o nic lepší známku neboť vůbec nespolupracoval se svou paničkou a zaslouženě si odnesl známku  VD z 6 konkurentů.

Ve třídě vítězů se předvedl náš Orin (Helevorn Hyarmentir of Elven Star) se svým bratrem Herym (Herunúmen Hildórien of Elven Star) a dalším konkurenčním psem.

Vhledem k tomu, že za Orinkem ve čtvrtek a v sobotu dorazila nevěsta, měl úplně jiné myšlenky než na nějaké vystavování a tak i výsledek podle toho vypadal. Orinek si vyběhal známkou V2 bez titulu.

A teď nastává ta chvíle oznámit jak vlastně dopadla naše Florance Alfa Samuel.

Ve třídě vítězů si vyběhala za perfektního předvedení svého pána Jana, známku V1, CAC a tím postoupila do dalšího kola a stává se prvním nejkrásnějším psem, tedy vítězem plemene ze 40 přihlášených jezevčíků a dostává CC WUT, BOB !!!

Umíte si asi představit jakou radost projevila celá naše korona při vyhlášení výroku "nejkrásnějším psem této výstavy" se stává.... "fena" a dostává známku BOB!!! Slyšet nás bylo až na konec sálu!  Radost byla obrovská!!!

Více fotek z výstavy dodám později do galerie Fotografie pod názvem Klubovka Holýšov.

Info o všech zúčastněných psech a jejich umístění se můžete později podívat na stránkách KCHJ až  budou zpracovany a vloženy do povýstavního katalogu.

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět