Hanácká výstava

13.01.2019 19:35

XIV. Hanácká národní výstava psů Brno 12.1.2019

V sobotu jsme  vyrazili v časných ranních hodinách do Brna. 
Počasí nám přálo a dokonce i naši silničáři byli připraveni! Dorazili jsme s předstihem a tak jsme měli více času na přípravu a v klidu mohli přivítat i naší psí rodinu.
Na svou první výstavu přijel Peregrin Alfa Samuel se svou rodinou a parťákem Hagridem.
Perísek se hezky vybarvuje do červena a "ta tam" je laté barvička. Paní rozhodčí Lence Burešové se opravdu líbil a získal tak ve třídě dorostu známku velmi nadějná 1.
V závěrečných soutěžích si okusili spolu s paničkou obrovský kruh skoro s šedesáti dorostenci všech plemen a získali tím velkou zkušenost.
Jeho sestra naše Princess Perla Alfa Samuel alias Perinka si v té samé třídě v konkurenci odnesla známku velmi nadějná 2.
Hermínce štěstí nepřálo, odnesla si známku velmi dobrá 1 ve třídě otevřené a celkem právem. Bohužel Hermi, Hermine Alfa Samuel, není v současné době ve výstavní kondici a tak jak už to bývá, energie musí být vyrovnané, někomu štěstí přálo více někomu méně.
Další náš odchovaneček Marley Alfa Samuel si se svým pánečkem odnesl ve třídě mladých známku výborná 4.
Největší radost a překvapení nám však udělala Elza Alfa Samuel která si v konkurenci ve třídě vítězů pod vedením Giny odnesla známku výbornou 1 CAC a získala i Národního vítěze !!! Fenka která se na výstavě neukázala skoro 3 roky opravdu překvapila! Ještě jednou moc děkujeme za perfektní předvedení!!!
Touto cestou moc děkuji všem zůčastněným rodinám za krásné setkání a popovídání. Našim parťákům Gině a Jendovi musíme moc poděkovat jako vždy za skvělou atmosféru, kupu srandy a pokec. Konečně jsme si to mohli opět užít společně!!! 
"Alfa Star" (tak nám říkají na FBC) se těší na příště!!!

Více fotek najdete ve fotogalerii a nebo tady

 

Tři grácie, z leva Princess Perla AS, Elza AS, Hermíne AS

i tady ve stejném složení

Elza Alfa Samuel V1, CAC, Národní vítěz

Princess Perla s Peregrinem

—————

Zpět