Čas letí

10.05.2018 12:10

Elza

Elza oslavila dne 8.6. své čtvrté narozeniny! Tahle úžasná fenka je prostě k nezaplacení, nejen že je dle nás krásná, hodná, velice inteligentní féna, která neustále dokazuje je že i nejlepší máma na světě. Nejen že se perfektně stará o své tři princezny ale dokáže se úplně normálně postarat i o své polo sourozence, tedy prcky z vrhu O kde se stále potýkáme s váhou malých "Orinčat" Tihle broučci jsou opravdu malincí ale vitální a třeba takový Orlando neustále dokazuje že je na světě, svým krásným štěkotem. Ale o tomto vrhu až později...

Elze tajně dáváme malé prcky z vrhu O k vykrmení. Nejdříve to byl Orinoko kterého dokázala skvěle vykrmit a ted u ní hostuje Ontario který váhově spad nul. Elza je přijímá jako kdyby byli vlastní a Anelly "neumí počítat" tak si ani nevšimne že jeden chybí! 

Ještě že tě Elzičko máme a tak ti přejeme hlavně hodně zdravíčka, mlíčka pro všechny co to potřebují a dlouhá léta!!! To že tě milujeme přece už dávno víš a nikdy tomu nebude jinak!!! Musíme ale pogratulovat i jejím sourozencům Elisabetce a Efrámkovi. Přejeme vám jen to nejlepší, hlavně zdravíčko a štěstíčko ať se vám dobře žije ve svých rodinách!!!

Jch. Ch. Elza Alfa Samuel se svými potomky.

Vrh O

Čas opravdu letí mílovými kroky jak se říká a tak naše Orinčata oslavila 3 týden svého života.

Máme již za sebou první odčervení a začali jsme s příkrmem. Musím říct že se stále nějak brání papat něco jiného než od maminky Anelly... a tak se stalo že nám váhově spad nul Ontário. Jak jsem již výše psala dala jsem ho na výkrm naší Elze a povedlo se. Tedˇ nám opět s váhou zlobí Orinoko. Jak je vidět není to tak jednoduché jak se zdá. Orinoko se vrátí ke své tetě a Ontario bude u mámy.

Včera jsme zvládli udělat pár profilovek najdete je v jejich oddělení a nebo ZDE a první video to je ale bez Ontaria, ten je u Elzy.

Video najdete v jejich oddělení a nebo TADY

 

Orlando

Orianne

Ontario

Orinoko

Orfeus

 

Vrh N 

Naše princezny mají jeden měsíc. Doplnila jsem váhy a nyní budeme vážit už jedenkrát týdně. Dnes jsme je po druhé odčervili a ta nejmenší mě kousla! Potvora jedna! Narnia se nezdá, papat rozmáčené granulky to nééé ale kousnout do prstu tedy umí! :-) Nordanka je velmi kontaktní, neustále dobře naladěná. Nadeenka je rošťák, ta každého ponouká a chce si hrát, nejvíc s tím nejmenším nájemníkem. 

Udělali jsme profilovky které jsou přidány do galerie. A nebo ZDE

 

 

 

 

 

—————

Zpět