A je to :-) I. část

21.06.2018 17:00

Odchod štěňátek do nových rodin.

 

Vrh N - Jch. Ch. Elza Alfa Samuel + C.I.E. Rezident Evil Santander

Vrh O - Ch. Grandch. Anelly Alfa Samuel + Jch. Ch. Grandch. Helevorn Hyarmentin of Elven Star

 

Je to už 14 dní co odešla první slečna z vrhu N Narnia. Bydlí se svou rodinkou v Jincích.Radost bude dělat havně v rodinném kruhu ale kdo vi....:-)

Jako druhá odešla se svou velkou rodinou naše Nadeenka, ta se pokusí se svou mladou paničkou udělat i nějaké lovecké zkoušky a také ji uvidíme ve výstavních kruzích. Má také velké kamarády Chodské psi a kočičku.

Třetí naše torpédo, největší lumpík a neohrožený průzkumník Nordan je v myslivecké rodině v Kochánkách a i zde je můžeme čekat nějakou tu loveckou zkoušku ale i výstavu.

z leva: Nordan, Nadeen, Narnia Alfa Samuel

Další na řadě byl Ontario, ten bydlí v Liberci, tam máme už také jeden odchov. Mladý pár se těší z tohoto lumpíka a snad se s ním uvidíme také na nějaké té výstavě.

Další Óčko Orinoko odešlo následující den a sice do Kolína. I zde už máme našeho odchovance a jak je vidno, naši budou v celé naší zemičce a ne jen po jednom. S Orinokem to majitelka také zkusí na modrém koberci.

Jako poslední kluk z vrhu O který bydlí v Kostelci nad Orlicí náš Orlando, ukončí první část našich odchovů v nových rodinách. Tohoto klučíka možná uvidíme též. :-) 

Všem našim milovanýcm prckům přejeme hlavně zdravíčko a štěstíčko, plno lásky a žádné vrásky!!! :-) 

Z leva Ontario, Orlando, Orfeus, Orinoko

 

 

 

 

—————

Zpět