WUT Světová výstava a klubová

20.06.2022 10:43
WUT světová výstava jezevčíků 2021 a to dne 11.6.2022 a Klubová výstava KCHJ ČR 12.6. 2022. Minulý víkend se konala zásadní akce, a to světová výstava jezevčíků, a druhý den klubová výstava jezevčíků, na krásném místě Konopiště. Bylo přihlášeno 514 jezevčíků! Za naše "barvy" se prezentovala Chaimé, Hermi a Elza ale samozřejmě nechyběli ani naše odchovy.Já zde uvedu výsledky našich psů co jsou v našem majetku, avšak neopomenu zmínku i o odchovech. Domnívám se totiž, že všichni ještě nemají svou prezentaci.Tato akce byla skvěle připravena, viděli jsme spoustu krásných psů z různých končin světa. Nálada byla skvělá, po oba dny, i když sluníčko nám teda dalo pěkně zabrat! Ráda jsem se opět viděla se spoustu skvělých lidiček!
Na světovce v sobotu se předvedl Tolkien Alfa Samuel v majetku (Michaela Stehnová) ve třídě otevřené, a v konkurenci 14 psů dostal známku VD. Jeho bráška Taragon Alfa Samuel (v majetku Michal Nový a Dita Nová) šel ve stejné třídě, a vyběhal si známku V bez umístění. Oba tihle kluci pak šli i v závěrečných soutěžích o "Nejlepší odchov" s paní Klárou Miketovou a jejím psem My Mini Mole Toklarama's (tatínkem) a v konkurenci tuto soutěž vyhráli! Další účastníci zájezdu jako je Raphael Alfa Samuel (v majetku Hanka Petržílková) si ve třídě vítězů v konkurenci 8 psů vyběhal známku V bez umístění. A teď se dostávám k fenkám, a to Nordan Alfa Samuel v (majetku Adéla Sekerová) ve třídě pracovní v konkurenci 3 fen získala známku V2, Res.CAC to všechno za trpasličí ráz. Rozhodčí Ina Malecka A konečně naše holky, králičí Chaimé Charmayne of Elven Star ve třídě pracovní v konkurenci získala známku VD4 Rozhodčí Jill Rhodin Trpasličí Hermine Alfa Samuel ve třídě otevřená získala v konkurenci 8 fen známku V2, Res.CAC
Elza Alfa Samuel ve třídě veteránů v konkurenci získala známku V1, CCV, Světový vitěz veteránů WUT! Rozhodčí Inna Malecka Klubovka neděle trpasličí: Taragon Alfa Samuel třída otevřená v konkurenci 12 psů si vyběhal známku V4 Raphael Alfa Samuel ve třídě pracovní v konkurenci 11 psů se propadl z výborné známky v sobotu, a získal známku D... Hermine Alfa Samuel třída otevřená v konkurenci 8 fen získala známku VD Elza Alfa Samuel třída veteránů V2 Rozhodčí Jill Rhodin (SWE) Králičí Chaimé Charmayne of Elven Star třída pracovní VD3 Rozhodčí Markku Moilanen (ESP) Největší úspěch však slavila Nordan Alfa Samuel která si ve třídě čestné odnesla známku V1 vítěz třídy, a v závěrečných soutěžích BIS třídy čestné!
Elza Alfa Samuel
Chaimé Charmayne of Elven Star
Hermine Alfa Samuel
Nordan Alfa Samuel
Sestava o nejlepší odchov
Nejlepší odchov
a tady jme my

 

—————

Zpět