Výstava

08.01.2017 18:24

Včera jsme se rozjeli na Hanáckou národní výstavu psů Brno 7.1.2017 a zahájili tak další výstavní rok.

Přesto že bylo - 18´C vyrazili jsme a dobře jsme udělali. Silnice až do Brna byli v naprostém pořádku a jelo se dobře až na výstaviště.

Přijela se  na nás podívat  Isabella Alfa Samuel s celou svou rodinkou z vrhu I (Elza Alfa Samuel + Rezident Evil Santander) a zkusila si první vstup na výstavním  koberci a se svou paničkou Veronikou a vyběhala  ve třídě štěňat známku VN.

Její posudek: 5  měsíční fena, slibné štěně, tmavé oko, nůžkový skus, rovný hřbet, kor. zaúhlená, štěněcí pohyb, milá povaha.

Jako dalším účastníkem zájezdu je Herníme AlFa Samuel která taktéž jela na svou první výstavu a spolu jsme si vyběhali v konkurenci králíčím ve třídě dorostu VN 1.

Chaimé Charmayne of Elven Strar ve třídě mladých také králičích si ve velmi silné konkurenci vyběhala spolu se mnou V 2.

Jako další adept Ch. Anelly Alfa Samuel ve třídě vítězů s Ginou v trpasličím rázu vyběhali známku V 1 CAC a tím jsme zahájili karieru na Grand šampiona.

Další psí člen naší bandy Florance Alfa Samuel se svou paničkou Ginou ve třídě mezitřída si v konkurenci vyběhali V2 Res. CAC.

Její posudek:1, 5 letá fena, oh 34cm, správná velikost, výborná hlava, tmavé oko, nůžkový skus, úplný chrup, výborná dolní i horní linie,méně korektní postoj předních končetin, správné úhlení, pěkný pohyb a srst...

 

A jako třešnička na dortu je náš Orinek (Jch. Helevorn Hyarmentir of Elven Star) který si se svou chovatelkou Ginou ve třídě pracovní vyběhal známku V1 CAC a tím se stal Českým šampionem!!!

Výstavu jako vždy jsme jsme si užili a v únoru vyrážíme znovu!!!

Všechny posudky našich psů najdete v jejich sekcích.

—————

Zpět