Smutná zpráva

15.12.2021 11:16

14.12.2021

Dnes s těžkým srdcem musím napsat, že nás navždy včera opustila, tahle dle mého nejkrásnější fenka na světě, naše zlato Raienka. Velmi nadějná ve všech směrech.

Před sedmi měsíci nám onemocněla zácpou, kterou jsme léčili nakonec operativně. Po úspěšné operaci se nám podařilo, speciální stravou, tuhle holku doslova vypiplat. Důkazem toho byla i Světová výstava psů, která se konala v září kde se umístila na krásném třetím místě. To byla bohužel už její poslední výstava.

Její problémy začali znova a nakonec jsme se rozhodli podstoupit další operaci i když jsme věděli, že je vše nejisté. Chteli jsme ale pro ni udělat vše co je v našich silách. Pan doktor nám pak zavolal, že ji bohužel musí uspat, protože díky masivním srůstům mezi tenkým a tlustým střevem nelze operaci úspěšně dokončit. Vyrazili jsme tedy okamžitě na veterinu abychom se s ní rozloučili. Byla ještě napojena na přístroj který ukazoval tlukot srdce, ukazoval 30 úderů a když jsem ji chytla za pacinku, tak jak jsem ji chytávala, srdce ukazovalo 40 úderů a to pro nás byla zpráva, že i když spala (byla v narkoze) věděla o nás. Pak už přišla ta poslední injekce a srdce dotlouklo za naší přítomnosti a my jsme si ji odvezli domů.....

Raienko naše černá féééno, miláčku náš jedinečný, holčičko mladá, krásná, loučíme se tady s Tebou a nikdy nezapomeneme.

Byla jsi štěstím v celé smečce, tvoje povaha je nezapomenutelná, mazlivá, ostražitá, chytrá, milá šprtka. Tak jsi milovala všechny štěňátka co jsme měli. Jak jsi je dokázala vychovávat a tvoje hry s nimi jsou prostě nezapomenutelné! Vše jsi se učila tak rychle a i během jednoho týdne tě Věrek naučil odložení v lese, připravovali jste se spolu na barvářské zkoušky, které bys zvládla levou zadní.

Bohužel osud tomu chtěl jinak...Odešla jsi mladá, nebylo ti dopřáno s námi být déle. Pevně věříme, že tě už nic nebolí a tam za duhou, běháš s naší Berynkou a Sárinkou i když jste se neznali. V našich srdcích budeš na vždy s námi.

 

Poslední krásná fotografie pořízená ve Slepči v listopadu 2021

Všechy informace jsou již v rubrice Vzpomínáme.

—————

Zpět