První loučení

09.08.2016 10:34

Všechno utíká nějak rychleji než se zdá. Naši prckové odchází do nových domovů.

Jako první odešel Charlieček největší zpěvák celého sboru. Bydlí kousek od nás v Semčicích se svou skvělou rodinou a dvěma malými parťáky.

Jako druhá odešla Charmén která je již přejmenovaná a říkají jí Bobi, bydlí s pánem v chalupě na konci světa jak já říkám v Rychnově u Jablonce, není to zas tak daleko ale tam dávají lišky dobrou noc. Má tam také kamarádku malou šeltii a jsou z nich pěkní raubíři.

Třetí holčička Herietka Barunka nejmenší z celé tlupy nejněžnější štěně jaké jsem kdy měla, odjela velmi daleko až do Bílovic a za celých 300 km nezaplakala a jak je jejím zvykem rozhlížela se jako vždycky. Má skvělou velkou rodinu a hnedle kamarádku černou jezevčí holčičku Nelinku.

Náš chlapák a bourák Hagridek odjel také velmi daleko až do Šenova. Pro něho si přijel se svou rodinou jeho parťák 11 letý trpasličí jezevčík. Jako kdyby to věděli, hned se očichávali a bylo jim jasné že k sobě patří. Třeba takového Chamiona vůbec nezajímal. Já to pořád říkám, že ti psi to zkrátka poznají kdy je čas odejít a s kým :-)

Další vylosovaný adept k odchodu byla malinká Charlottka, další operní pěvkyně s velmi mazlivou povahou a ta odjela také hodně daleko až do Orlové. Bydlí tam se skvělým pánem který se velmi těší na práci s tímto vy mazleným prckem.

Všem těmto miláčkům a jejich rodinám přejeme jen to nejlepší, hodně lásky ale také hlavně zdravíčko a štěstíčko !!!

Charlie s rodinou

Charmén s pánem

Heriett Bery se svou rodinkou

Hagridek s parťákem a páníčky

Charlottka s pánem

 

—————

Zpět