Odchovanci

02.07.2017 10:12

Dnes jsem našla kousek času abych napsala něco o našich odchovancích. Dělají nám totiž moc velkou radost nejen tím, že je o ně krásně postaráno a jsou vychováváni s láskou ale i na poli výstavním se začínají hezky zviditelňovat a mají krásné výsledky.

Začala bych nejdříve naším Chariem Alfa Samuel (Ch. Grand.Ch. Anelly Alfa Samuel + Jch. Ch. Helevorn Hyarmentir of Elven Star)

Ten se svou paničkou zúčastnil Krajské výstavy psů v Benátkách nad Jizerou 18.6.2017

Spolu si vyběhali ve třídě mladých V1, VTM a v závěrečných soutěžích byl čtvrtý z devíti psů!

 

Další úspěšnou fenkou je Isabella Alfa Samuel (Jch.Ch. Elza Afa Samuel + C.I.E. Rezident Evil Santander)

která si se zúčastnila Národní výstavy psů v Klatovech 1.7.2017 a vyběhala si se svou paničkou také ve třídě mladých známku 

V1, CAJC, BOJ, BOB !!!

Musím říct, že jsem takový úspěch vůbec nečekala! Je vidět že spolu holky cvičí a s každou výstavou jsou lépe sehrané a Bella se nechá trochu lépe prohlédnout na výstavním stole. Tahle disciplína je jedna z nejtěžších, rozhodčí prohlíží chrup, proutek a pes se musí nechat pohladit dále by měl stát ve výstavním postoji a zůstat klidný. Zde si dovolím přiložit i výstavní posudek :-)

 

Jsme moc šťastní, že máme tak skvělé páníčky, a i touto cestou GRATULUJEME a těšíme se  na další zprávičky které zahřejí u srdce.

Přejeme ještě mnoho výstavních zkušenností a těšíme se na setkání na dalším poli výstavním.

Jste úžasní!!! Děkujeme moc!!!

 

 

—————

Zpět