Odchody štěňátek do nových domovů

22.11.2021 19:54

Nadešel čas loučení.

Všechny štěňátka z vrhu X a Y jsou již v nových rodinách. Zůstávají naši nejmenší, vrh Z mají skoro3 týdny.

 

 Vrh X

Paterčata naší Elzy zvládají vše na jedničku, aklimatizovali se téměř okamžite a dokonce Xanteros s Xaome vůbec při daleké cestě domů ani nemukli!

Jako první do nové rodiny odešla Xamira Madelaine, žije v Duchcově a má kočičí společnost. Madlenku, tak jí pojmenovali doma, bychom mohli spatřit na nějaké té výstavě, neboť její majitelka Martina má velké plány.

Jako druhá odcestovala Xenya Princess a bydlí ve Smržovce s velkou a početnu rodinou. I tady prý majitelé zkusí nějakou tu výstavu a pokud vše vyjde jak má budeme mít další následovníky!

Třetí odcestoval pejsek s modrou stužkou jménem Xirius Blue. Bydlí v Mostě. Jak vidíte všechno je dálava! Maxíček to je jeho nové jméno, prý zaměstnává celou rodinku! :-) Tenhle fešák by mohl také brouzdat po modrých kobercích. Držíme tlapky ať se to podaří! :-) Fotit se chtěla Elza i naše Arčínka :-)

Čtvrtá na řadu přišla Xaome Charming, přemýšlivá, zadumaná a děsně inteligentní fenečka. Společnost jí dělají 3 Saluky. Musím říct že i tahle princezna má v plánu něco zkusit. Moc držíme tpalky! :-) Ani Xaome není zrovna blízko... Odstěhovala se až na Troubsko.

 

Poslední odjížděl strašně hodný, milý pejsek stejně jako jeho sestra Xaome a bydlí v Jindřichovicích. Ani tento pejsek nebude jen tak doma sedet a zkusí to, co všichni z tohoto vrhu. Na fotce je také maminka tohoto vrhu Elza a její teta Asterka. :-)

 

 

 

Vrh Y

Zde to bude velmi jednoduché a krátké, jejikož se narodili dvojčátka. :-) Maminka Perinka je ale skvělá fenečka a představte si, že jak odešli tihle kluci a ona stále měla mlíko, museli jsme ji dát k těm našim nejmladším Zetkům, aby ji vypijli, jinak by mohlo hrozit  ztvrdnutí struku a zánět. Naše feny jsou prostě BOŽÍ! Tohle se nestává totiž příliž často, aby se dokázali krásně zastoupit a vzájemně se tolerovat. Naše feny to ale umí bravůrně a to i spolu s Elzičkou. Všichni pili od všech maminek :-)

Ale teď ještě honem k našim klukům.

Jako první odešel Jordan Black a bydlí v Praze. Jeho nová maminka umí krásně fotit a tak třeba časem budu moct přidat i její krásné fotky. Pokud vše půjde i tento pejsek bude brouzdat po modrých kobercích.

 

 

Druhý chlaceček naše (Krabička) tak jsme mu říkali Yaris Red, Jarísek, žije se svou mladou paničkou Karolínkou ve Skutči. Mladá slečna si ho velmi přála a přečetla hodně knížek o psí duši, tak aby ho mohla spolu s rodiči krásně vychovat. Tohodle pejsáčka, skvělého povahou, neustálou kopou radostné energie, ponecháme v rodinném kruhu a doufáme, že bude dělat jen samou radost. Na fotce je i naše Elzička. :-)

 

A tady je celý vrh Z

A jako bonus přikládám fotku o které jsme již mluvila výše.

Perinka s Eiminkou a jejími potomky, společné kojení. :-) Nevím jestli je to náhoda ale u Perinky jsou zase dva klucíííí :-)

 

Všem našim štěňátkům přejeme jen to nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, pohody a nejvíc lásky v nových rodinách. Ať se vám daří ve všech rovinách a užíváte života bez problémů. Posíláme pohlazení a velkou pusuuu :-)

 

 

 

—————

Zpět