MVP Praha a vrh F

03.05.2015 20:06

Mezinárodní výstava psů - Prague Expo Dog - International dog show  2.5.2015

V sobotu jsme vyrazili na výstavu, tentokrát do Prahy. V pohodě jsme se tam dopravili, pohodlně našli místo zázemí a v klidu vyzvedli desky s čísly. Vše probíhalo v pohodě a na řadu jsme šli okolo dvanácté hodiny.

Jako první šel Orinek (Helevorn Hyarmentir OF Elven Star).Tenhle 7 měsíční kluk se předvádět zkrátka umí, vesele si vyběhal krásnou známku Velmi nadějný 1 ve třídě dorostu.

Druhá se předvedla naše mladá skoro roční fenka Elza ( Anelly Alfa Samuel + Tna´nto Tapio Anamsunamon). Ve třídě mladých v konkurenci si vyběhala známku Výborná 1CAJC, postoupila tedy do dalšího kola o nejlepšího mladého psa nebo fenu a tento titul opravdu získala! BOJ.A aby toho nebylo málo musela se zúčastnit - ttl. BIG Junior, což znamenalo počkat na odpolední soutěže. V tu dobu jsem si vůbec ještě neuvědomovala, že se náš pes dostal až tak daleko! V klidu jsme se tedy přestěhovali do jiného pavilonu a počkali na závěrečnou show nejkrásnějších psů všech plemen přihlášených z tohoto dne.

Musím říct, že přehlídka byla parádní a když přišli na řadu jezevčíci s naší Elzou nemohli jsme ani dýchat, parádní jedinci! Odpoledne se tedy šlo o BIG Junior (nejlepší mladý IV. Skupiny FCI, tedy ze všech devíti plemen jezevčíků)...a začalo se vybírat 5. místo, 4. místo a naše Elza nešla, 3. místo zase nic, a zůstala tam pak už stát Elza ještě s malou opravdu krásnou králičí drsnosrstou fenkou (cizinkou) :-) která nakonec opravdu vyhrála.

A Elza Alfa Samuel se stala druhým juniorským vítězem IV.skupiny FCI  JBIG !!!

Ještě před touto show šla ve třídě pracovní naše Anelly a vyběhala si známku Výborná 1 CAC a potom ještě získala ttl. Res. CACIB v konkurenci.

Tahle výstava pro naši chovatelskou stanici byla velmi přínosná a  moc si jí ceníme!
Musím ovšem zmínit a vyzdvihnout i perfektní výkon handlerky Gabriely Klášterkové !

Moc a moc děkujeme za předvedení !!!

Fotečky dodám později, budou i s obrovským pohárem ! Některé ale jsou už v jejich rubrikách!

Ještě musím zmínit také to, že se za námi vypravili i noví majitelé Faradaye Froda z vrhu F až z Ostravy! Jsme moc rádi že jste si udělali čas a těšíme se na vás!

Také přišla se svou paničkou a dcerkou naše ochovankyně Deisy z vrhu D ( Afra Naše poupátko 

+ Tna´nto Tapio Anamsunamon), na jeden měsíc bude dělat společnost v chs. Of Elven Star kde bude na prázdninách :-) Jako garde nám dělal  psí král Briánek (Tna´nto Tapio Anamsunamon)

Z leva Brianek, Deisy, Orinek syn Brianka, Anelly, Elza

 

Vrh F

Včera měli naši nejmenší už 14 dní života a tak byl nejvyšší čas pro první odčervení.

Všechny štěňátka už koukají na tento svět. Stále je nejmenší Franchesca. Ostatní buřtíci se jen cpou a cpou! O víkendu uděláme zase fotky a nějaké to video vím, že na to čekáte! Také pak se dozvíte více novinek. Dopsala jsem také váhy štěňat :-) Jednu fotku přidávám :-)

Všimněte si jak maličká Franchesca má mlíko na bradě!

 

—————

Zpět