Loučení, naše Géčka, úprava webu

04.08.2017 14:12

Loučení vrh L

V pondělí nás opustil předposlední mušketýr z vrhu L Lorthosek. Odjel se svou paničkou do nedaleké Prahy. Celou cestu prospal a dnes už si zvyknul v novém prostředí, jak nám řekla jeho panička. Dostal také nové jméno, takže Tobiášku přejeme hodně zdravíčka, štěstíčka, a dlouhý život s fajn paničkou.

Lorthos Alfa Samuel 9 týden s paničkou

Lathoska si tu ještě nějakou dobu necháme :-)

Lathos Alfa Samuel 9 týden

Vrh G 

Ze spojení Afra Naše poupátko + Tna´nto Tapio Anamsunamon.

Oslavili v pátek 28.7.2017 druhý rok svého života! A tak gratulujeme a přejeme hlavně hodně zdraví, štěstí, hooodně lásky a žádné vrásky, zkrátka vše nejlepší k narozeninám všem pěti sourozencům Glory Days, Georgia, Gillian McCan, Gaymon a Gondor!!!

 

Úprava webu

Jako poslední aktuálku jsem si nechala na konec, jistě jste si všimli že jsem na úvodní stranu umístila jedno video zpracované panem Volfem který má v majetku našeho odchovance Lartagnana alias Leryho. Za video moc děkujeme a myslím si že na web zkrátka patří !!!

youtu.be/pSVbUO7QZPI

 

Druhé video je ze života s našimi miláčky a odchovy, setkávání s psí rodinou a kamarády které vytvořila malá úžasná panička naší Francescy (alias Frenie ) Terezka. Zůčastnili se dvě chs, ta naše bez Asterky (hárání) a Elzy (štěňátka) ale s Frenie a její rodinou, celá chovka of Elven Star s Ginou a Janem.

 Video jsem umístila k novinkám, nemůže zkrátka na webu chybět!!! Terezko, moc děkujeme a těšíme se na další setkání!!!

 

youtu.be/5_4-LEpXtCo

 

Franchesca Alfa Samuel ( Asteria Alfa Samuel + Tna´nto Tapio Anamsunamon )

 

—————

Zpět