Loučení

23.06.2021 10:23

Nové rodiny pro naše miminka z vrhu W.

Rodiče - Hermíne Alfa Samuel (červená) + Dexi z Chalupského domu (černý s pálením) Všechna štěňátka jsou červená a mají vlohu pro černou po tatínkovi.

Jak už to tak bývá, nastalo loučení s našimi štěňátky a dnes jsou všichni přes týden v nových domovech.

Jako první odešek Waloris, který má opravdu velkou psí rodinu. Nejstarší velmi klidný a pohodový pejsek Tarzan, druhý pejsek Ibarr, je temperamentní pes a poslední pejsek mladý a neklidný Erkyl, tvoří jeho novou psí rodinu. Walorisek dostal i nvé jméno které se k němu moc hodí stejně jako Waloris. To jméno je Sanjuro. Kdybychom to věděli dřívě nebyl by problém ho uvést i v pp.

Slečna Maruška která vždy přijížděla s maminkou je ta nej mazlící chůvička. Malý Sanjuro bydlí v Praze. S tímto miláčkem se budeme setkávat jen v kruhu rodinném a moc se těšíme na fotečky kterými nás nová rodinka již zásobuje.

 

Waroris Alfa Samuel alias Sanjuro 8. týden

 

Jako druhý odjel další kluk z tohoto vrhu  Welenek. Jeho nová rodina je také početná. Parťáky jsou dvě krásné již starší dětičky, princezna má ale velké plány, chce být veterinářkou! :-) Welenek je už z daleka, odjel až do Znojma. Možná se s Welenkem uvidíme na nějaké té výstavě, kdo ví... :-)

Welen Alfa Samuel 8. týden

 

A další na řadu přišli obě fenky, ty odjeli v jeden den.

První indiánka Watanay žije u fajn manželů nedaleko Pelhřimova. Na jméno už krásně reagovala doma a tak i nová rodina jméno nechala. S Watinkou se počítá spíš jako s parťákem a miláškem v rodině než jako výstavním natadorem. Možná bude dělat canesterapii v práci paní Evy.

Watanay Alfa Samuel 8. týden

 

Poslední fenečka Werenka odjela do Děčína. Tam již máme jeden odchov a je celkem možné, že se rodiny mohou potkávat.

Nová rodinka Werenky je také početná. Musím říct, že jsem se rozhodovala zda štěně umístit do rodiny s tak malými dětmi, neboť Werča je další dítě. Celkem tedy tři malé děti je přeci jen náročné na výchovu. Protože mám ale velmi dobrou zkušennost z minulých odběrů, že majitelé krásně zvládají tyto tři děti a vychova je bez problémů a děti se umí k pejskům chovat, rozhodla jsem se správně.

A jako bonus tahle rodina již doma cvičí postoj :-) takže se s Werenkou možná na nějaké výstavě potkáme. Jak si můžete všimnout Werenka je učiněná modelka, ta čumí do objektivu furt a na několik cvaknutí. :-)

 

Werena Alfa Samuel 8. týden

Všem rodinám přejeme i touto cestou jen to nejlepší, hlavně zdravíčko a ať Vám naše princátka dělají jen samou radost!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět