Les

16.01.2011 18:18

Ráno k nám do okna vstoupilo sluníčko a tak jsme se rozhodli udělat si hezký den.

Vyrazili jsme do oblíbeného lesa v Kunraticích na procházku. Bylo opravdu krásně a v lese to krásně vonělo, po sněhu ani vidu, někde byla vidět i stará, ale zelená tráva.

Vyrazili jsme si jen s Arčínkou, ta byla nadšená, vesele běhala a čmuchala. Procvičili jsme s ní stopu vůdce, její oblíbenou disciplínu, opět nás přesvědčila že má vynikající čumáček a i když jsme na ní přichystali několik záludností, vždycky nás bezchybně vystopovala!

Protože to ale nejde moc natáčet, stihli jsme natočit jen vypuštění psa, krásně je vidět jak byla celá natěšená.

Udělali jsme také pár slušných foteček, najdete je ve fotografie-Arčí-les.Po dvou hodinách dovádění jsme se vypravili zpět k domovu.

Odpoledne jsme ještě stihli navštívit veterináře se všemi psisky. Stříhání drápků je velký malér pro naší Berču, ta zase vyváděla, drželi jsme ji tři ta nám teda dala zabrat!

Sára byla celkem v pohodě ale má nemocná záda, takže nás čekají ještě injekce protože na operaci rozhodně nepůjde. Bohužel u standartních jezevčíků se po osmém roce věku, poměrně často

objěvují problémy s páteří a cice vyhřezlé ploténky, což se nám stalo, takže Sárinku už vždycky budeme nosit jak ze schodů tak i do schodů, ale to je to nejmenší.

Arčínka byla nejstatečnější, nechali jsme ji očkovat ještě před háráním ( je to lepší )vzhledem k tomu, že chceme odchovat první vrh.Stříhání drápků se jí ale taky moc nelíbylo, ale byla fakt moc a moc hodná, nad očekávání!

 

 

—————

Zpět