Klubovka

29.08.2016 22:15

V neděli tj. 28.8.2016 jsme se zúčastnili klubové výstavy jezevčíků v Nepřevázce.

Přesto že bylo strašně teplé, vyloženě parné počasí výstava byla úžasná. Překrásné ceny čekali na vítěze a my jsme moc rádi, že jsme mohli přispět a nějaké poháry za sponzorovat.

Jako vždy, jsme měli moc dobrou náladu a setkali se tam s úžasnými lidmi jako jsou někteří chovatelé ale i naši příznivci kteří se na nás přijeli podívat, například rodina Frenie (Franchesca) která již tradičně opečovává a hlídá všechny naše zvířata a dokonce i ta spřízněná.

A tímto jim moc děkujeme!!!

Na výstavu totiž ještě dorazili oba bratři Orinka, Hery (Herunúmen Hildóriel of Elven Star)  a Haldir (Hathaldir Hírilorn of Elven Star). 

Vyrazili jsme tedy s naší partou Ginou a Janem Klášterkovými a jejich smečkou která byla ve složení Brian (Tna´nto Tapio Anamsunamon), Narsil (Finarfin Silmaril of Elven Star), Fiana (Fiebie Gold Madeira) a naše Florinka (Florance Alfa Samuel)

My jsme tentokrát byli ve složení pouze s Orinkem, Chaimé a malou princeznou z nynějšího vrhu H Hermionkou. A jaké překvapení pro nás bylo když jsme zjistili, že se přijela podívat a předvést naše odchovanky-ně  Elizabeth Alfa Samuel se svou paničkou a kamarádkou která ji vystavila.

Fotek bude hodně ale zatím není čas je všechny zpracovat, tentokrát hodně fotil Jenda a vzhledem k tomu, že je strašně vytížený musíte si na ně zkrátka počkat, stejně jako my. Jedna rodinná fotka bude muset zatím stačit :-) A už tu máme i druhou :-) 

A jak jsme dopadli?

Florance Alfa Samuel ve třídě mladých si v konkurenci vyběhala známku V3

Elisabeth Alfa Samuel třída otevřená v konkurenci V1, CAC

Chaimé Charmayne of Elven Star v konkureci 7 fen ve třídě mladých získala známku V

Největší chloubou je ovšem náš chovný pes, dnes už tatínek 9 štěňat.

Jch. Helevorn Hyarmentir of Elven Star (Orinek) ve třídě pracovní získal ocenění V1, CAC, KV, BOB a v závěrečných soutěžích BIS Pracovní jezevčík !!!

Máme obrovskou radost a musíme poděkovat paní chovatelce a zároveň jeho handlerce Gabriele Klášterkové za vynikající předvedení psa!!!

 

 

—————

Zpět