Háráme

24.03.2016 13:48

A je to tady, naše fenky dle našich plánů začali hárat a to hned dvě v tomto měsíci.

Arčínka se rozhodla přivést miminka v naší chs. v tento rok jako první a tak příští týden, tedy až bude ta správná chvíle stane se manželkou s naším psem Orinem.

Jako druhá je na řadě Anelly, nemohla se asi už dívat na to, jak si Orinek fenečku hlídá a opečovává a ukazuje jaký je to krásný chlap a rozhodla se tedy, že bude mít štěníky také a hned pár dní po svojí mamince Arčínce.

Musím říct, že dva vrhy tak rychle po sobě jsme ještě neměli a to bude u nás tedy velmi veselo!!! Moc se těšíme na štěňátka z těchto spojení protože bychom mohli mít také krom červených zbarvení mít i černé s pálením a nebo dokonce i hnědé s pálením. 

Orin je nositelem černého genu po mamince a možná o hnědého po svém dědovi. Uvidíme jak to příroda zařídí a tak se můžeme těšit, že pokud všechno vyjde tak jak má, budou štěňátka na světě už za dva měsíce !!! 

Pokud máte zájem o štěně od nás, neváhete nás včas kontaktovat !

Protože bylo dnes chvilku sluníčko udělala jsem pár momentek s celou smečkou, k vidění to je v sekci fotogalerie - zahrada  

A nebo tady

 

 Arčí s Orinkem, u té poslední fotky si všimněte jak je ta Arča už otrávená že musí pózovat  "Tak hele, svítí krásně sluníčko tak s tím  focením už dej pokoj jo ???!!! "

Anelly s Orinkem, tady zae u té první fotky byl už otrávený Orinek.

 

—————

Zpět