DUO CACIB BRNO

08.02.2016 10:38

 Výstava DUO CACIB BRNO 6.2.2016

Tohoto dne jsme se vydali na Moravu do Brna s Orinkem, Elzou, Anelly, Asterkou a malou Chaimé. Naše skupina byla ovšem ještě větší protože nás doprovázeli naši kamarádi Gabriela a Jan Klášterkovi se svými psi Briankem, Narsilem, Fiankou a naše odchovanka Florance. Na výstavě na nás také čekala ještě rodina Novotných se sestrou Florance Francescou. Ale aby toho nebylo málo tam jsme se setkali ještě s rodinou pana Sýchy s bratrem Orinka Haldyrem (Hathaldir Hírilorn of Elven Star).

Musím říct, že jsme byli opravdu obrovská skupina a pro handlerku a vůbec celý náš tým to bylo velmi náročné, vystavit tolik po sobě jdoucích psů a zároveň se věnovat nadšeným lidem kteří se u nás zastavovali a kochali se naší obrovskou smečkou, kterou bravurně hlídala Bára a Terezka ale také paní Novotná. Fotky z kruhů jsme nestihli udělat vůbec ale v neděli jsme alespoň zvládli pár fotek rodin, a fotku všech zúčastněných. To si ale musíte ještě počkat protože vrchním fotografem se stal jako v poslední době pokaždé, úžasňák pan Novotný. Malá čtyřměsíční Chaimé se jela socializovat, a její první zkouška dopadla na jedničku. :-)

Tímto chci za všechno velmi poděkovat všem lidem z naší skupiny !!! Byli a jste zkrátka skvělí !!! :-) :-) :-)

 

Výsledky našich psů sobota: 6.2.2016 rozhodčí Ing. Jursa Jozef

Orin (Helevorn Hyarmentin of Elven Star)- třída pracovní V1, CAC tímto splnil všechny podmínky a stal se 

ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION

Anelly Alfa Samuel - třída pracovní V1, CAC tímto splnila všechny podmínky a stala se ČESKÝ ŠAMPION

Elza Alfa Samuel - třída mezitřída V1, CAC tímto splnila všechny podmínky a stala se ČESKÝ ŠAMPION

Asteria Alfa Samuel - třída šampionů V1, CAC, CACIB, CAC ČMKU, BOS !!!

Musím říct, že Anelly šla v kruhu ve velmi silné konkurenci s Domeli z Ostrožských jezer, a Asterka s Cherry z Neratovické skalky. A tak jsme byli velmi příjemně překvapeni!!! Bohužel ale v neděli se karta obrátila a  u těchto dvou fen nás konkurence porazila. Takže souboj byl opravdu velmi vyrovnaný a tak to má být. :-)

 

neděle 7.2.2016 rozhodčí Sekowska-Miros Aleksandra.

Orin - třída pracovní V1, CAC

Anelly - třída pracovní V2, Res.CAC

Elza - třída mezitřída V1, CAC

Asteria - řída šampionů V2, Res.CAC

foto je ze soboty... z leva Elza, Connie Forest Engel Dianette, Anelly, Asteria :-)

 

 

 

 

—————

Zpět